пʼятниця, 20 січня 2017 06:35

Десять осіб претендують на посаду головного люстратора

"Ми зацікавлені в тому, щоб конкурс пройшов максимально публічно і прозоро. Під час відбору маємо знайти сильного й самодостатнього професіонала", — написав міністр юстиції, представник партії "Народний фронт" 37-річний Павло Петренко у "Фейсбуку".

У міністерстві триває конкурс на посаду керівника департаменту з питань люстрації. На посаду претендують 10 осіб. Їхні прізвища Петренко опублікував у соцмережі.

"Законодавством не передбачено оприлюднення інформації щодо кандидатів, але ми йдемо на цей крок. Прозорість усіх процесів відбору — це наша принципова позиція. Вкрай важливо продемонструвати, що жодних підкилимних ігор та ніяких "своїх" кандидатів немає. Необхідно, щоб журналісти і громадськість провели серйозний аналіз усіх претендентів. А потім прийшли на конкурс і забезпечили максимальну прозорість та публічність. Якщо серед поданих кандидатів не буде достойного, проведемо ще один конкурс".

Зараз ви читаєте новину «Десять осіб претендують на посаду головного люстратора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути