середа, 17 червня 2009 19:39

"Бютівець" Задирко звинувачує Турчинова й Абдулліна у провокаціях

Італійська газета "Іл Соле" написала, що в Мілані за крадіжку спідньої білизни затримали українку. З елітного бутику "Лаура Урбінаті" вона нібито хотіла вкрасти товару на 2 тис. 275 євро. Це не менш як 10 предметів спідньої білизни. Йдеться, що жінка погрожувала охоронцям магазину, кидалася у бійку. Називала себе дружиною народного депутата України й вимагала привезти українського консула.

"Іл Соле" стверджує, що в поліції з"ясували ім"я правопорушниці. Це нібито 42-річна Олена Задирко — дружина нардепа-"бютівця" Геннадія Задирка, 41 рік. У матеріалі йдеться, що її випустили під заставу.

— Я жодного разу не була в Італії! — обурюється Олена Задирко. — Досі не читала, що про мене пишуть. Мені друзі розказали про це. Я навіть не чула про таку марку білизни.

Олена Задирко два роки не працює. Раніше редагувала миколаївську газету "Крик".

— Уперше про мене та мою родину розповсюджують подібні плітки, — продовжує. — Вважаю, що це пов"язано з професійною діяльністю мого чоловіка.

Геннадій Задирко говорить, що його дружина востаннє виїжджала з країни взимку — каталися на лижах у Фінляндії:

— Важко уявити, щоб добропорядна жінка, мати двох дітей, могла таке зробити. Я можу назвати ще дві країни, де вона була, — це Туреччина і Єгипет.

Важко уявити, щоб мати двох дітей могла таке зробити

Наголошує, що у статті італійської газети навіть немає дати тієї крадіжки. Переходить на російську:

— Это бред! Его пишут подлецы. Такие методы пропаганды использовали в фашистской Германии. А сейчас представители от БЮТ их применяют для дискриминации депутата Задирко и его семьи. Нет разницы, кто именно это сделал. Но такие вопросы курирует первый вице-премьер Александр Турчинов и начальник информационного блока Александр Абдуллин. Это связано с моей позицией против создания коалиции с Партией регионов.

Зараз ви читаєте новину «"Бютівець" Задирко звинувачує Турчинова й Абдулліна у провокаціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути