вівторок, 16 липня 2013 07:30

Янукович планує перенести президентські вибори

Президент Віктор Янукович хоче відкласти президентські вибори, говорять в опозиції. Мовляв, такий варіант він випробовує на Києві — зволікає з призначенням волевиявлення.

— Янукович усвідомлює: якщо київська влада буде не його, кияни знову вийдуть і захищатимуть вибори глави держави 2015 року, — каже керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, 39 років. — Він пробує — "пролізе" чи "не пролізе". Так можна подовжити термін повноважень президента та Верховної Ради.

— Влада неодноразово демонструвала своє головне кредо: якщо не можна виграти за правилами, то їх змінюють, — коментує політолог 48-річний Андрій Золотарьов. — Рейтинг Януковича останні півроку постійно падав. Тому виникають варіанти, що буде 2015 року. Однак опозиція не має що протиставити "владному бульдозеру". Коли діятимуть трьома окремими колонами, Янукович може виграти вибори й без їхнього перенесення.

Зараз ви читаєте новину «Янукович планує перенести президентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути