пʼятниця, 05 лютого 2010 07:13

Володимир Кличко показав свою дівчину

Автор: фото з сайта 7ja.net
  Боксер Володимир Кличко з американською актрисою Хайден Панеттьєрі прийшов на церемонію нагородження кращих співаків Німеччини Best of Musical Gala в Гамбурзі. Там Володимир представив її як свою дівчину
Боксер Володимир Кличко з американською актрисою Хайден Панеттьєрі прийшов на церемонію нагородження кращих співаків Німеччини Best of Musical Gala в Гамбурзі. Там Володимир представив її як свою дівчину

Боксер 33-річний Володимир Кличко прийшов зі своєю дівчиною, американською актрисою 19-річною Хайден Панеттьєрі на нагородження найкращих співаків Німеччини Best of Musical Gala 2010 в Гамбурзі.

— Володимир ще не з"являвся в публічних місцях зі своїми приятельками, — каже його менеджер Бернд Бенте, який першим підтвердив стосунки українця з Хайден. — Попередніх  дівчат він не виводив у світ. З нинішньою в нього все серйозно, і, можливо, скоро буде весілля.

Закоханий Володимир поруч із Хайден поводиться скуто. Стоїть окремо від гостей, мало розмовляє і нічого не п"є. Кохана ледь дістає йому до грудей, вона нижча на 50 см. Хайден має засмучений вигляд. Кажуть, їй досі не дає спокою поліція Лос-Анджелеса, яка розслідує пограбування квартири піврічної давнини. Тоді в Панеттьєрі вкрали коштовностей на $15 тис.

Хайден щороку отримує $2 млн гонорарів. Захоплюється плаванням, гімнастикою, боксом. 1999-го її номінували на премію "Ґреммі" за альбом дитячих пісень до мультфільму "Життя жуків". Три роки зустрічалася з актором Майлом Вінтімілья, 31 рік. Планували жити разом, хотіли купити спільну квартиру.

Навесні хоче стати брюнеткою

— Розійшлися, бо Хайден ніяк не нагуляється, — кажуть спільні друзі. — Їй подобається ходити на вечірки, а Майл такого не схвалював. Після того, як почала зустрічатися з Володею, вона змінилася. Не стримує емоцій, багато жартує, бо йому подобаються дівчата з почуттям гумору. Останній місяць експериментує із зовнішністю. Була блондинкою, але перефарбувалася в каштановий колір. Світлі брови затемнила. Каже, що навесні хоче стати брюнеткою. Через це має конфлікти з режисерами. Хайден знімається в двох серіалах. За контрактом, вона не може без дозволу фарбувати або обрізати волосся.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко показав свою дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути