вівторок, 12 липня 2011 07:00

Вітовська через два роки народить доньку

— Усі кажуть, що син на мене схожий. Але коли він усміхається, бачу в ньому риси Ірми, — розповідає про сина актор 42-річний Володимир Кокотунов. Його дружина, акторка Ірма Вітовська, 36 років, народила первістка 29 березня. Дитину назвали Орестом. — Охрестили на Миколая 22 травня. Хрещеними батьками стали родичі.

Глядіти дитину акторці допомагають чоловік і бабусі. Послугами няньки користуватися не хочуть. Ірма годуватиме сина груддю до півроку.

— До народження приготувалися заздалегідь, багато чого накупили. Тому всім, хто нам намагався щось подарувати, ми казали: "Давайте гроші, бо в нас усе є".

Багато одягу Оресту дісталося у спадок.

— Він у нас довгий. І навіть деякі речі, що дарувала наша подруга, акторка Аня Васильєва, в якої хлопець на рік старший, просто не підходили.

Подружжя планує ще дитину.

— Про другу задумувалися навіть тоді, коли робили першу. У пологовому будинку, коли лікарі нам запропонували прийти за другою дитиною, ми відповіли, що може через два-три роки. Хочемо ще доньку.

Для повернення форми після пологів Вітовська займається спортом.

— Для жінки, в якої акторська професія, просто немає іншого виходу. Кожен день намагаюся займатися вдома гімнастикою. Ходжу в басейн. Сподіваємося, до роботи повернуся ще до початку сезону, — каже акторка.

Зараз ви читаєте новину «Вітовська через два роки народить доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути