пʼятниця, 28 січня 2011 01:30

Від вроків допомагає дзеркало в кишені

Автор: фото: Тетяна ЩЕРБАТЮК
  Волинський біотерапевт Микола Воробей
Волинський біотерапевт Микола Воробей

Волинський біотерапевт Микола Воробей, 50 років, приймає пацієнтів в одному з вінницьких санаторіїв. На його прохання спілкуємося в парку біля закладу.

— Треба побільше часу проводити на природі, — Микола Миколайович зупиняється біля берези. — Доброю енергією заряджають "жіночі" дерева — береза, липа, верба. Сосновий ліс дає енергію тільки перші дві години, а потім забирає. Там довго бути не можна. Щодня треба хоча б кілька хвилин спілкуватися з деревами. Підійти, попросити здоров'я і прочитати "Отче наш".

Підходить до дерева, охоплює стовбур руками, торкається до нього чолом.

— Треба при цьому уявляти, що вся погана енергія виходить через стовбур наверх. А до вас навпаки йде позитивна. Після процедури може навіть голова закрутитися. Це ознака того, що спілкування з деревом подіяло. Зараз люди мало спілкуються з природою. Цілими днями в офісах сидять. Між собою і комп'ютером поставте кактус. Роки через три він "згорить", забере на себе погану енергію.

Дає поради, як щодня зберегти бадьорість і здоров'я.

— Із собою завжди потрібно мати дзеркало, краще кругле. Тримайте його в кишені склом від себе. Так воно буде відбивати все недобре. Погані люди навіть не зможуть близько підійти до вас. Зло повертатиметься до них через дзеркало. Щоб уберегти від негативу оселю, на кватирку в кімнаті, де спите, повісьте нитку хрестом. Тоді через неї не буде потрапляти в дім нічого недоброго.

Каже, існує багато способів, як відібрати в людини енергію.

— Коли не можете відкрито перехреститися, хрестіть себе очима на чотири кути. Це теж захист. У сумочці чи кармані має завжди лежати молитва оптинських старців. Її вважають найсильнішою. Можна переписати або надрукувати. Пояс молитовний у церкві можна придбати. Він теж захищає.

Найпоширенішою називає порчу на грошах.

— Не беріть гроші з рук у руки. Здачу забирайте з прилавку. Іноді кажуть: "Гроші беру, а поклад залишаю". Не можна піднімати гроші з підлоги чи землі. Коли їх піднімаєш, то переймаєш хворобу людини, яка їх спеціально розсипала. На питання "Як справи?" потрібно відповідати "І вам того бажаю" або "Слава Богу", щоб людина не заподіяла недоброго.

Біля порогу кожного ранку стеліть вологу ганчірку. Вона все зле, що приносимо з вулиці, витирає. А перед виходом із квартири читайте молитву: "Ангел-хранитель, даний мені від Бога та неба в збереження! Прошу тебе усердно: ти мене сьогодні вразуми, сохрани, направ на путь спасіння. Ангел-хранитель, будь попереду мене. Амінь".

Зараз ви читаєте новину «Від вроків допомагає дзеркало в кишені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути