вівторок, 19 квітня 2016 05:45

Від Мадонни втік син

Суд за опіку над сином про­грала аме­риканська співачка 57-річна Мадонна. 15-річний Рокко житиме з батьком англійським режисером Гаєм РІЧІ, 47 років.

— Після рішення суду змирилася з тим, що втратила сина, — каже Мадонна. — Не розумію, чому Рокко так ви­рішив.

Із Гаєм Річі розлучилася 2009-го. Разом виховували сина Рокко та всиновленого Девіда. Після розлучення діти залишилися з матір'ю.

— Дозволяла Гаю спілкуватися з дітьми, — говорить Мадонна. — Торік у грудні Рокко знову поїхав до свого батька у Велику Британію. За кілька днів подзвонив мені і сказав, що назад повертатися не хоче. Батько підкупив його тим, що дав повну свободу. Я люблю дисципліну. Рокко в Англії поголив голову, почав курити і прогулювати школу.

— Рокко стомився від стилю життя матері, — розповідають адвокати Річі. — Перед поїздкою до батька хлопець два місяці супроводжував матір на гастролях в Америці. Йому доводилося постійно виконувати доручення за сценою. Дратувався, коли мати виставляла в ­соцмережах його фото з двома хвостиками на голові чи в обіймах із бульдогом. Такі знімки здатні розсердити будь-якого підлітка.

Гай Річі побрався з моделлю Джекі Ейнслі, 34 роки. Виховують сина 5-річного Рафаеля, доньок Рівку, 4 роки, та 2-річну Леві. Мадонна живе у цивільному шлюбі зі своїм колишнім чоловіком голлівудським актором 55-річним Шоном Пенном. Розійшлася з ним 26 років тому.

— Конфлікт між Мадонною та Річі виник одразу після їхнього розлучення, — розповідають знайомі подружжя. — Співачка досі гнівається на свого колишнього, бо після розриву стосунків заплатила йому 75 мільйонів доларів. Вони стали ворогами. Для Гая історія з Рокко — сильний козир у грі проти Мадонни.

Зараз ви читаєте новину «Від Мадонни втік син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути