вівторок, 09 квітня 2013 07:15

В інтернеті завів трьох коханок

— Дима у меня программист. Сутки может не спать, а жить в компьютере, — говорить 27-річна Ольга Ніколайчук з Дніпропетровська. — Я спочатку не підозрювала, що він там роман із кимось крутить. Одного вечора, коли він пішов у душ, залізла в його комп'ютер. Почитала повідомлення у "Фейсбуці" й цілу ніч не могла заснути.

Дмитро, колишній чоловік Ольги, мав три віртуальних романи у соцмережі.

— В інтернеті Діма завів трьох коханок. З рудою Альоною з Одеси займався сексом по телефону, у "Фейсбуці" Каті з Дніпродзержинська слав вірші про кохання, Тані з Краматорська писав, що розлучений. У шлюбі ми прожили два з половиною роки. Я місяць удавала, що нічого не знаю. А коли зловила на балконі під час розмови з Альоною, мало не викинула його із сьомого поверху. Брехав, що це йому телефонують з офісу, але я вже мовчати не могла. Кинула у нього ноутбуком так, що кришка відлетіла. Він мені той розбитий "Еппл" досі не може пробачити. Клявся, що вживу мені не зраджував. Але я віртуальну зраду пробачити теж не могла.

Заяву в РАЦС на розлучення понесли наступного дня після сварки, на 25-річчя Ольги.

— Тепер Діма живе з іншою дівчиною, а я в березні перед постом вдруге вийшла заміж. Мій чоловік, Олексій, не зареєстрований у жодній соцмережі. Знає, що я дуже ревнива, тому ніколи не дає мені підстав для ревнощів.

6 років приховував розлучення російський співак 64-річний Валерій Леонтьєв. Із дружиною 63-річною Людмилою Ісакович прожив 40 років. Ій залишився двоповерховий будинок у Маямі. Артист забрав триповерховий дім у Москві, квартири в іспанській Валенсії, Парижі та Санкт-Петербурзі. Спільних дітей не було.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті завів трьох коханок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути