пʼятниця, 13 вересня 2013 05:30

У Камалії немає молока для близнючок

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Співачка Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром тримають новонароджених близнючок у столичній клініці. Пологи там коштують 70 тисяч гривень
Співачка Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром тримають новонароджених близнючок у столичній клініці. Пологи там коштують 70 тисяч гривень

9 вересня зі столичної приватної клініки виписали співачку 36-річну Камалію — справжнє ім'я Наталія Шмаренкова. Три дні тому вона народила двійню — доньок Арабеллу та Мірабеллу. Пологи тут коштують 70 тис. грн.

О 16.30 двоє чоловіків перед входом закладу ставлять арку із повітряних кульок, біля неї — металеву драбину. На неї вилазить дівчина у короткій сукні й туфлях на шпильках. Прикрашає арку штучними трояндами, плющем і білими намистинами.

— Роды начались рано утром, а родила Камалия только вечером, — розповідає матір співачки 56-річна Інна Шмаренкова. — Спочатку думали робити кесарів розтин, та лікарі сказали, що зможе народити сама. Перша дівчинка з'явилася на світ о 21.24, друга — за 11 хвилин. Я сиділа поряд у кабінці. Захур часто виходив із палати, бо сильно переживав. Дівчатка народилися біленькі й чистенькі. Одна лупастенька з карими очима, схожа на тата. У неї навіть його фаланги пальців. А друга — копія Камалії. Доглядатимуть за немовлятами дві няні.

Інна Петрівна дістає серветку зі шкіряної сумочки з логотипом італійської марки "Балдініні". Промокає лоб і ніс.

— Донька повідомила своїм американським продюсерам, що два місяці не зможе зніматися у кіно. Вони погрожували розірвати контракт. Камалія на це сказала: "Можете не платити мені грошей за рік зйомок. У будь-якому випадку я оберу дітей". Але контракт подовжили.

Камалія і Мохаммад Захур виходять із ліфта. На руках тримають дітей у білих мереживних конвертах. Співачка вбрана у вечірню зелену сукню з глибоким декольте, на голову почепила обруч із квіткою. Живіт має плаский.

— Ти себе після родів помниш? — пошепки питає подругу висока брюнетка з букетом рожевих троянд. — Коли Сашка народила, то в мене півроку живіт такий був, як на п'ятому місяці вагітності. А Камалія така, як і до пологів.

— Я теж не вірю, що вона сама народила. Я після родів три дні встати з ліжка не могла. А вона вже на другий день із палати вийшла і кудись поїхала.

Улітку ходили чутки, що співачка носить накладки на талії, а дітей виношує сурогатна матір. В оточенні говорили, що живіт надто швидко виріс. Вагітна не перестала відвідувати вечірки, на восьмому місяці носила взуття на 15-сантиметрових підборах.

На вулиці Камалія і Мохаммад випускають у небо сотню різнокольорових кульок. Із дітьми фотографуються у сквері. Сідають на лаву під ялиною. Захур цілує дружину в лоб.

— Имена выбирали вместе, — розказує артистка. — Мірабелла означає "дивовижна", Арабелла — "вимолена у Бога". Молока на двох не вистачає, тому годуємо дитячими сумішами.

Подружжя позує перед камерами майже годину. Після цього сідають до чорного "мерседеса" та їдуть до свого будинку в Кончі-Заспі біля Києва.

Зараз ви читаєте новину «У Камалії немає молока для близнючок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути