вівторок, 26 липня 2016 06:30

Тіло Марії Марків син заховав у підвалі

13 липня в селі Лисятичі Стрийського району на Львівщині ховали 54-річну Марію Марків. Жінку вбив і розчленував син Володимир, 33 роки. Тіло заховав у підвалі.

— Володі жінка все життя присвятила. Виробила довідки у психіатра, що нездоровий. Групу оформила. Мала город, тримала свині, гуси. Що виростить, тягне на базар продавати, аби якусь копійку додому принести. Синові все ліпше купити намагалася, — розповідає знайома покійної 56-річна Галина Крупа.

Марія Марків жила із сином.

— Десь у 20 років у хлопця почали проявлятися психічні розлади. Марія з дитинства знала, що синові щось бракує. Вчитися не хотів, а потім до роботи не брався. Із чоловіком Марія була розлучена, він уже помер. На одному подвір'ї з сестрою мешкали. Але в різних хатах. Сестра своєї сім'ї не має, до них рідко заходила. Може, Володю боялася. Тут помітила, що Марія довго з будинку не показується. Зачула лихе, от і викликала поліцію, — каже Галина.

— Правоохоронці провели обшук у будинку Марківих. Коли спустилися в підвал, натрапили на пошматоване тіло жінки, — продовжує Галина. — Син кілька разів ударив її ножем у шию. Відрізав ногу та сідниці, покалічив плечі.

Марію Марків поховали у закритій труні.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Марії Марків син заховав у підвалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути