пʼятниця, 24 червня 2011 05:00

Тетяна Канюка хотіла дитину від Положинського

Автор: фото з сайта www.starlife.com.ua
  Модель Тетяна Канюка раніше зустрічалася зі співаком Сашком Положинським
Модель Тетяна Канюка раніше зустрічалася зі співаком Сашком Положинським

У минулі вихідні на цвинтарі під Києвом поховали модель 25-річну Тетяну Канюку. Вона загинула в аварії 16 червня. За кермом був бізнесмен і депутат Васильківської райради, член партії "Сильна Україна" Олег Азарченков. Він із Тетяною святкував свій день народження.

— Аварія сталася на Столичному шосе, — розповідає подруга Тетяни 27-річна Наталія. Прізвища просить не вказувати. — Водій не побачив попереджувальних знаків про ремонт дороги. Автомобіль пробив залізний паркан, розкидав бетонні блоки, пролетів 100 метрів і звалився в траншею. Тетяна й Олег обгоріли так, що навіть фахівці не могли визначити, де чоловік, а де жінка. Вони познайомилися недавно. В них були гарні стосунки, але до роману ще не дійшло.

Тетяна Канюка була солісткою колективу "Лямур", знімалася для обкладинок журналів. Раніше зустрічалася з лідером гурту "Тартак" Сашком Положинським, 39 років.

— Сашко за нею гарно упадав — приносив квіти, часто робив подарунки. Таня хотіла від нього дітей, та їхні стосунки не склалися. Після розриву вони залишилися добрими друзями. Вона була дуже доброю. Якось привела додому бездомного кота, який жив на сходах поряд із її квартирою. Більше двох місяців розшукувала його господарів — розміщувала оголошення в інтернеті, розклеювала на стовпах. Та ніхто не відгукнувся.

Позаторік Тетяна знялася оголеною для чоловічого журналу "Еґо".

— На Тані було хутро за 20 тисяч доларів і прикраси на кілька мільйонів гривень, — згадує фотограф. — Вона позувала серед звалища технічного сміття, між яким бігали десятки величезних пацюків. Її порівнювали з індійською моделюю Айшварією Рай та американською співачкою Ніколь Шерзінгер. Чув, що якийсь іноземний режисер пропонував знятися у його фільмі. Вона дала згоду, але цього вже не станеться.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Канюка хотіла дитину від Положинського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути