пʼятниця, 14 травня 2010 08:32

Світлана Світлична на вечерю їсть яблуко

Автор: фото з сайта www.film.ru.
  Московська акторка Світлана Світлична вирішила більше не грати в театрі. Зніматиметься лише в кіно
Московська акторка Світлана Світлична вирішила більше не грати в театрі. Зніматиметься лише в кіно

15 травня московській акторці Світлані Світличній виповнюється 70 років. Її батько родом із Сумщини.

— Ювілею боюся, втечу з Москви. Поїду за кордон, — розповідає вона.

— Вирішила піти з театру. Тільки в кіно зніматимуся. Тримаю себе в чорному тілі. Важу 55 кілограмів. На вечерю їм яблуко чи п"ю склянку соку. Донедавна щоранку бігала в парку.

На світські заходи Світлана Світлична приходить під руку зі стилістом Русланом Татьяніним. Говорять, у них роман.

— Я пішла до перукарні й сіла в крісло Русі. З моїми трьома волосинами він зробив диво. Потім пошив голубе плаття під колір моїх очей і стильні чорні рукавички. Він — талановитий хлопчик, я дуже його люблю і поважаю. Якби не його підтримка, померла б нереалізованою.

Син Олексій Івашов, 47 років, гадає, що Руслан аферист:

— Коли я кажу про це мамі, вона кричить, що я хворий. Якщо хочете отримати двокімнатну квартиру в центрі Москви, щодня приїздіть до моєї мами і кажіть: "Ви така гарна, ви зірка". Аби тільки цей стиліст не отруїв її. Він каже, що йому 38 років! Та, думаю, менше 28, бо мама просила родича-генерала його від армії ""відмазати"".

Руслан возить її містами. На сцені робить їй зачіски, а вона читає еротичні вірші, присвячені йому.

— Світлана Афанасіївна — гарна жінка, виглядає супер, — говорить 47-річна Лариса Руснак, актриса київського театру імені Франка. — Думаю, її роман — це брехня. Хоча на здоров"я. Вона заслуговує на щастя.

Світлична 30 років жила з актором Володимиром Івашовим. Він помер через помилку лікарів під час операції. Вона вийшла заміж за молодшого на 19 років музиканта Сергія Сокольського.

— Спокусилася на його бринькання на гітарі та вірші. Сергій днями лежав на дивані, я купувала йому одяг. Продавала на ринку взуття, мила підлогу в квартирі багатого сусіда. Через 27 днів ми розлучилися.

Розповідає киянин 80-річний Юрій Єльченко, колишній перший секретар ЦК ЛКСМУ:

— Мене і Світличну направили в складі однієї делегації в Чилі. Її взяли як гарну актрису, щоб показати, що і в нас є красуні. Коли повернулися, нас запросили разом на обід в Передєлкіно, під Москвою. Там був Юра Гагарін. Юра сказав: "Щасливий ти, з якою красунею їздив". Потім вони були разом у будинку відпочинку.

Через нерадянську зовнішність Світличну не брали на головні ролі. Знімали в епізодах.

— У фільмі "Куратор" вона грала одиноку даму, — розповідає Лариса Руснак. — Її героїня жила сама, приходила до сусідів випивати і казала, що в молодості була "бальшой артісткой". Власне, вона зіграла саму себе. Їй хотілося працювати , вона не втомлювалася, була простою і доступною. Розказувала, що живе з кицькою і має дачу, де висаджує квіти. На жаль, фільм так і не вийшов у прокат. Того року у неї помер син Олег. Інша руки опустила б, а вона говорить про болючі речі: "Лялечка, так тяжело", і при цьому посміхається.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Світлична на вечерю їсть яблуко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути