Ексклюзиви
середа, 02 листопада 2011 00:30

Суркіс ходитиме на милицях

Автор: фото з сайта www.tsn
  Президент Федерації футболу Григорій Суркіс через травму ноги не потрапив на відкриття стадіону ”Арена Львів”
Президент Федерації футболу Григорій Суркіс через травму ноги не потрапив на відкриття стадіону ”Арена Львів”

62-річний Григорій Суркіс, президент Федерації футболу,  підвернув ногу під час матчу "Динамо" — "Приват" у Туреччині. Захищав ворота "Динамо".

— Якби Григорій Михайлович просто зламав ногу, було би півбіди. У нього вилетіла гомілкова кістка, розрив зв'язок, — каже його молодший брат і президент "Динамо" 52-річний Ігор Суркіс. — Зіткнення не було. На рівному місці ногу зламав. Грали на штучному покритті. Ловив м'яча, і коли приземлявся, нога поїхала й підвернулася. Масою тіла ще більше навантажив її. Що поробиш, футбол без травм — не футбол.

У суботу в одній зі столичних клінік Григорія Михайловича прооперували. Півтора місяця Суркіс пересуватиметься з милицями.

— Я його привіз на операцію, — продовжує Суркіс-молодший. — Тривала 1,5 години. Пройшла успішно. Григорієві поставили титанову пластину на шурупах. У неділю в лікарні його провідали майже всі друзі, у понеділок виписали. Зараз почувається нормально. Він спортсмен, загартований. Люди, які у такому віці грають у футбол, розуміють, що травми неминучі.

Через ушкодження Суркіс не потрапив на відкриття стадіону "Арена Львів". Скасував зустрічі із закордонними гостями 1 грудня з нагоди 20-ї річниці Федерації футболу.

Зараз ви читаєте новину «Суркіс ходитиме на милицях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути