Ексклюзиви
середа, 16 січня 2013 00:45

Соломія Лук'янець співала на дні народження Януковича

Автор: фото: Тарас Подолян
  Соломія Лук’янець з двома собаками породи сенбернар на подвір’ї свого будинку в селі Гореничі під Києвом
Соломія Лук’янець з двома собаками породи сенбернар на подвір’ї свого будинку в селі Гореничі під Києвом

Киянка 11-річна Соломія Лук'янець зайняла друге місце на телевізійному проекті "Голос країни. Діти". Співає оперним голосом. Її тітка по батьковій лінії — оперна співачка 46-річна Вікторія Лук'янець. Її гастрольний графік розписаний на три роки вперед.

— Як тільки Соля подала заявку, я їй одразу сказала: "До фіналу дійдеш, але чи переможеш — не знаю. Бо це шоу". Тому ми не засмучені, що не виграли, — каже бабуся Олена Блінова. — Єдине шкода, що не маємо в записі тих пісень, які Соля співала на проекті. Щоб їх записати, треба мати аранжування, а воно дороге — тисячу євро. Ми таких грошей не маємо, бо виплачуємо кредит за будинок і машину.

Соломія з бабусею і дідусем живе під Києвом у селі Гореничі. Її батьки музиканти. Працюють у Німеччині. Соломію возить до столичної музичної школи ім. Лисенка дідусь — Олександр Блінов. Він керує ансамблем ударних інструментів "Парад віртуозів". Зараз на гастролях в Японії. Соломія любить слухати джаз і радіостанцію "Діджей фм". На корпоративах не співає.

— Ми хочемо, щоб Соля займалася творчістю, а не думала про заробітки. Останній раз, два роки тому, вона співала на дні народження Віктора Януковича.

— Мене організатори просили, щоб я після пісні сказала: "Дядя Витя, поздравляю вас с днем рождения", — розказує дівчина. — А я відповідаю: "Як я йому зможу дядя Витя сказати?". Вивчила, що його звуть Віктор Федорович, розповіла вірш.

За виступ на дні народження Соломії заплатили $500 — 4 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Соломія Лук'янець співала на дні народження Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути