пʼятниця, 29 квітня 2016 06:00

"Що два місяці літаю робити стрижку до Москви"

Автор: ФОТО З САЙТА www.dailymail.co.uk
  Студентка з України Юлія Стахіва показує вдома взуття і сумочки. У центрі Лондона винаймає квартиру. Власне житло має в Москві
Студентка з України Юлія Стахіва показує вдома взуття і сумочки. У центрі Лондона винаймає квартиру. Власне житло має в Москві

— Цей годинник коштує ­зо 30 ­тисяч фунтів стерлінгів. ­По­дарували його на 18-річчя, — каже Юлія Стахіва, 23 роки. На лівій руці має золотий годинник із великим круглим циферблатом. Коштує близько мільйона гривень. Вона — єдина донька українського бізнесмена. Навчається в Лондоні. Щороку на одяг витрачає 200 тис. фунтів стерлінгів — 7,4 млн грн.

Юлія живе у престижному районі міста — Кенсінґтоні. Любить сумки марок "Шанель" та "Ів Сен-Лоран", шуби з натурального хутра. ­Власний гардероб оцінює у 1,5 млн фунтів стерлінгів — майже 56 млн грн. Має понад 100 сумок і 600 пар взуття.

— Моєю першою дизайнерською річчю була сумка "Луї Віттон" і туфлі "Гуччі", подаровані батьками. Я мала тоді 9 років. Це сформувало мій смак, — каже. — Гроші дає батько. Він — бізнесмен. Але це не тема для розмов. Можу тільки сказати, що його робота пов'язана з харчовою промисловістю. Мама не працює. Свій час присвятила мені, займається хатніми справами.

З батьком у мене дружні стосунки. Можу подзвонити серед ночі і ­сказати: "Тато, я не хочу тусуватися в цьому клубі, тут усе жахливо, люди непривітні". Він заспокоїть: "Перестань, ти прекрасна!"

Понад 30 тис. фунтів стерлінгів — більш як 1 млн грн — Стахіва щороку витрачає на косметичні процедури — ін'єкції для збільшення губ, перманентний макіяж, відбілювання зубів, нарощування вій та волосся.

— Краще замолоду вкладати гроші у свою зовнішність, ніж витрачати їх на їжу, — говорить Юлія. — Я зменшила собі щоки, бо в дитинстві були круглі. Цьогоріч вставлю імпланти у груди.

Робити стрижку літаю до перукаря в Москву що два місяці. Там маю квартиру. У Лондоні немає хорошого спеціаліста, як і косметолога. У Москві бронюю салон на день.

Мені нелегко живеться. Не можу собі дозволити провести день у піжамі. Бо до мене завжди прикута увага. Постійно почуваюся під пресом.

Юлія переїхала до Лондона підлітком разом із батьками. Вивчає маркетинг на останньому курсі приватного Ріджентського університету. Мріє працювати за фахом в індустрії моди.

— Не треба думати, що я займаюся тільки власною зовнішністю. От зараз повертаюся з бібліотеки, бо треба писати дисертацію. Хоча я не найкраща студентка, — говорить. — Розумію, що за три-чотири роки маю заробляти на себе. Хочу бути успішною мамою, домогосподаркою, телезіркою і бізнесвумен. Я не підходжу для роботи в офісі, бо маю занадто добрий вигляд для цього і гарно освічена. Батьки і друзі сприймають мене як лідера. Тому не думаю, що після університету зможу на когось працювати.

Юлія грає в теніс, їздить верхи, вивчає мови. У вільний час ходить до клубів. Додому повертається близько 4:00. Щоб стежити, чи не випила зайвого, наймає людину для супроводу в розважальних закладах. Має хлопця-студента.

— Не знаю, чи багатший за мене. Не рахувала його грошей, — додає. — Та й мене це не дуже цікавить.

Зараз ви читаєте новину «"Що два місяці літаю робити стрижку до Москви"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути