пʼятниця, 20 травня 2011 07:45

Сину Ландіка подарували "бентлі"

Автор: фото з сайта www.pravda.com.ua
  Роман Ландік, син нардепа Володимира Ландіка, цілує свою дружину Ганну на весілля у заміському луганському гольф-клубі ”Тифліс”
Роман Ландік, син нардепа Володимира Ландіка, цілує свою дружину Ганну на весілля у заміському луганському гольф-клубі ”Тифліс”

У заміському луганському гольф-клубі "Тифліс" депутат Партії регіонів Володимир Ландік одружив сина Романа, 36 років.

— Ви бували на весіллях у мільйонерів? Ні? До вчорашнього дня я теж не був, — написав на своїй сторінці в соціальній мережі російський актор Станіслав Садальський, 59 років. — Гуляв на весіллі в найзавиднішого нареченого України Роми Ландіка.  Весілля було "бомбовим", на ньому були присутні навіть перші особи держави. Найскромніший подарунок — нитка величезних перлів від Юлі. А нескромний — автомобіль "бентлі" від дяді — нардепа Валентина.

Гостей пригощали винами 1974-го й 1990 року — дат народження наречених Романа й Ганни. — Віп-гостей у нас не було, — каже "регіонал" Володимир Ландік. — Завітав тільки мер Луганська, бо син є депутатом міськради. З артистів була "Друга ріка" — їх запросила племінниця, гурт "Село і люди". Зірку Крістіну Аґілеру на гулянку не звали. Актор Садальський, який вів весілля, трохи перебрав і переплутав місцеву дівчину на прізвище Шевченко, яка теж співала, з американською артисткою.

Написав пр це. Президента Віктора Януковича і екс-прем'єрки Юлії Тимошенко не було. 14 травня перші особи країни були на 75-річчі футбольного клубу "Шахтар" у Донецьку, а не на весіллі. Рому привітав по телефону Віктор Янукович-молодший, вони з моїм сином давно знайомі, — продовжує.

"Бентлі" 1996 року випуску нареченим подарувала вся сім'я Ландиків.

— Про весілля Роми я дізнався за три тижні до події. — І то не від сина, а від племінниці.

Із 20-річною Ганною Роман зустрічався чотири роки. Вона вчиться на економіста.

— Через сесію Ані молодята перенесли медовий місяць. На відпочинок поїдуть уже після іспитів. Швидше за все будуть у Криму, бо невістка боїться подорожувати літаком.

Зараз ви читаєте новину «Сину Ландіка подарували "бентлі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути