пʼятниця, 01 липня 2016 06:45

Сім'я живе без ложок і виделок

— Таєць повіз мене на озеро лотосів. Сказав — воно гарне, як жінка. Коли каталися у човні, зірвав квітку й подарував мені, — говорить 29-річна Юлія ОЛІЙНИК з міста Тернівка на Дніпропетровщині. На тиждень помінялася чоловіком із 44-річною тайкою та взяла участь в 11-му сезоні телевізійного реаліті-шоу "Міняю жінку".

Юлія потрапила до міста Нонг-Хан на північному сході Таїланду.

— Очікувала, що буде заможніша родина. Новий чоловік — лідер, адже я така. Мій український чоловік спокійний. Тут мені трапився ще спокійніший, — каже. — Та я опинилася в бідній родині. Живуть у будинку брата. Гроші заробляє дружина. Працює в кафе офіціанткою, прибиральницею та посудомийкою. А чоловік машину свою миє цілими днями. І вони не хочуть кращого. Для мене це дико.

Живуть без ложок, виделок. Усюди брудно, ніде покупатися, не привчені до порядку. Поставила умови, щоб таєць пішов на роботу, а в домі з'явилися засоби гігієни. Подарувала чоловікові туалетний папір. Спочатку він напружився — не розумів, навіщо стільки всього. Та потім йому сподобалося.

Для Юлії чоловік насмажив комах.

— Не змогла покласти їх до рота. Здавалося, що рухаються. Потім жалкувала, що не спробувала, — розповідає Юлія. — Тайська кухня — гостра. Смачні рис, риба та індійський слон, але дуже дорогий. Тайцям привезла сало й горілку. Нова родина відмовилася їсти, доки перша не спробувала. Тайці нікому не довіряють. Гість має перший почастуватися, чим пригощає.

Чоловік Юлії Олійник працює комбайнером у шахті. Коли гостювала в Таїланді, жив із дружиною тайця.

— Чоловік не їв того, що готувала тайка. Сказав, що вона — людина непогана, але неохайна. Спустився з тайкою в шахту. Показав, як заробляє гроші. Вона в шоці, що в нас так працюють.

Після повернення в Україну перше, що зробила, пішла до салону краси. Прибрала й нагодувала чоловіка, — додає Юлія.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я живе без ложок і виделок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути