вівторок, 12 липня 2016 05:50

Сергій Лещенко зустрічається з Анастасією Топольською

Автор: ФОТО з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Нардеп Сергій Лещенко з діджеєм Анастасією Топольською фотографуються під час відпочинку. Кажуть, познайомилися на фестивалі електронної музики ”Острів” у Києві
Нардеп Сергій Лещенко з діджеєм Анастасією Топольською фотографуються під час відпочинку. Кажуть, познайомилися на фестивалі електронної музики ”Острів” у Києві

Нардеп від "Блоку ­Петра Порошенка" 35-річний Сергій Лещенко має роман із діджеєм Анастасією ­Топольською, 29 років. Про це повідомив 4 липня на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Я рада за тебе! Сподіваюся, ти станеш добрішим і милішим, кращим Бармалія", — привітала Лещенка в інтернеті однопартійка Ірина Геращенко, 45 років.

Пара разом близько трьох місяців. Спільні фотографії з відпочинку виставляють у соц­мережі. Топольська підтверджує їхні стосунки.

Анастасія родом із Донецька. Живе в Києві. Постійно гастролює світом. Донедавна виступала в Росії. Відома під ім'ям "діджей Настя". Розпочала музичну кар'єру 2005 року. Пише та виконує електронну музику. Є авторкою шоу "Пропаганда" на радіо "Соніка" (спілкується зі слухачами про музику. — ГПУ) іспанського ­острова Ібіца. Працює діджеєм на українській радіостанції "Кісс ФМ". Сергій Лещенко полюбляє електронну музику.

Жінка має 8-річну доньку Уляну. Батько дівчинки — український діджей Анатолій Топольський. Зараз служить в АТО. Причини їхнього розлучення невідомі.

Раніше Лещенко не афішував імен своїх жінок. Подейкували, що живе в цивільному шлюбі з колегою по фракції 33-річною Світланою Заліщук.

— Ці стосунки — в минулому, — каже депутат.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Лещенко зустрічається з Анастасією Топольською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути