пʼятниця, 10 червня 2011 05:15

Руслані Писанці великий бюст заважає вийти заміж

Руслані Писанці великий бюст заважає вийти заміж

Австралійський центр охорони здоров'я склав "мапу жіночих грудей". Найпишніші вони в росіянок — у середньому четвертого розміру, українки — другі. Найменші — у китаянок і африканок.

— Усі звикли, що африканські жінки мають пишний бюст. Насправді груди в них розпливаються на старість, коли вигодували 10 дітей. Молоді африканки пласкі, наче дошка. Серед європейок порівняно великий бюст у британок, — каже столичний пластичний хірург Олексій Говорухін, 32 роки.

— Груди відображають характер жінки значно точніше, ніж знак зодіаку, — говорить лікар-мамолог Світлана Данилишина, 31 рік. — Дами з бюстом у формі динь прагнуть, щоб їх балували та обожнювали. Народжувати бояться, бо вважають, що стануть менш привабливими. Люблять секс, проте найчастіше неповороткі й важко збуджуються.

Чоловікам, що бажають регулярних інтимних стосунків, варто обирати жінок із грудьми у формі лимонів. Такі у співачки Даші Астаф'євої. Їхні власниці зухвалі, активні, вміють брати від життя найкраще. Прагматичні, цінують те, що мають, але не зупиняються на досягнутому.

Пишні груди, схожі на ананаси, як у Руслани Писанки, мають розумні жінки. Вони прагнуть зробити кар'єру, але в душі залишаються самотніми. Комплекс великих грудей заважає їм вийти заміж. Тверді й випуклі груди у вигляді виноградин мають сором'язливі та скромні жінки. Вони створені бути домогосподарками. Жінки з грудьми у формі груш — мрійливі, невпевнені в собі.

Світлана Данилишина говорить про тенденцію до природного збільшення розмірів грудей:

— У 12-річних школярок зараз груди більші, ніж у 20-річних студенток. Особливо це помітно у великих містах. До мене звертаються молоді жінки з п'ятим-шостим розміром грудей. Із великим бюстом вони не живуть, а мучаться. Онкологи часто виявляютьу них ущільнення й пухлини. Власниці великих бюстів хворіють на мастити — запалення молочних залоз. Торік у Києві зробили чотири операції зі зменшення грудей.

Зараз ви читаєте новину «Руслані Писанці великий бюст заважає вийти заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути