четвер, 22 грудня 2005 20:22

Риболовля на дачі Волкова

 

У неділю парламентарії та столичні журналісти ловили коропів. Турнір на кращого рибалку вересня пройшов на дачі народного депутата Олександра Волкова, 57 років, у Осокорках.

Віп-персони та досвідчені рибалки приїхали зі своїми снастями. Решті роздали казенні вудки.

Почали о 6-й ранку. Короп виявився хитрою рибою — на гачок не йшов. Не було й самого Волкова. Ловився лише дрібний червоноперий окунець — з тих, яким годують котів. Та й то не дуже.

В Африці Майя вполювала двох антилоп і зебру

Колишній парламентарій, а нині податківець екс-комуніст Павло Кузнєцов, 55 років, розважав  присутніх байками про Леоніда Макаровича, який "іще себе покаже". Дисципліновано підсікав окунців його однопартієць — колишній заступник міністра енергетики Іван Магда, 71 рік. Журналісти грілися біля столика з "Голіцинськими винами".

Серед рибалок пішли чутки, що Волков нагодував рибу, тому вона й не ловиться.

Депутат третього скликання, нині директор заводу Леонід Пашковський, 46 років, розкурюючи тонкі сигарети, поділився спогадом про найбільшу рибину у своєму житті — 50-кілограмову манту з Індійського океану.

Об 11.30 під"їхало дві машини. З однієї вийшов Олександр Волков, у кепці та смугастій тенісці.

Сказав, що дивився по телевізору матч Володимира Кличка із Семюелем Пітером. Із Волковим з"явилася красуня дружина — 37-річна Майя. Поки Олександр Михайлович критикував Ющенка й рекламував свого політтехнолога Левенця, Майя розповіла "ГПУ", що вона з Бориспільського району. Познайомилася з чоловіком на дні народження спільного знайомого — бізнесмена. Виховує двох дітей: 7-річну Маргариту й півторарічну Діану. Заочно навчається в торговельному інституті — задля диплому. Як і чоловік, любить риболовлю та полювання. Найбільший український трофей — кабан, якого підстрелила в лісах Сумщини. В Африці Майя вполювала двох антилоп і зебру.

Територія обійстя "Озерне" — 42 гектари. Тут не лише розводять рибу, а й вирощують бичків, овець, куріпок, гусей, курей.

В одному ангарі я помітила сільськогосподарську техніку, в іншому — кілька біло-срібних легковиків та джип. Решта зачинені.

Аби спростувати плітки, що в ставку взагалі нема риби, господар розпорядився принести сіті. За п"ять хвилин хлопець на ім"я Серьожа витяг із води щуку вагою чотири з половиною кілограми, вісім гігантських коропів й одного товстого карася.

Волков запевнив, що рибу не годували 10 днів

Волков запевнив, що рибу не годували 10 днів. Він сфотографувався з Серьожиним уловом, і рибу випустили у ставок.  

Турнір не залишився без переможців. Чемпіонами стали хлопці з журналу "Світ рибалки", які зловили два кілограми риби. Їм вручили професійний фотоапарат, кубок і снасті.

Завершився турнір обідом по-селянськи. Офіціанти були в народному вбранні. Тарілки — стилізовані під грубий посуд. Подавали смаженого коропа, суп із баранини й такий самий плов. Горілку "Волкофф" пили справжніми селянськими гранчаками. Господар обмежився мінеральною водою.

Зараз ви читаєте новину «Риболовля на дачі Волкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути