середа, 07 грудня 2011 07:15

Поставили скульптуру "пивна циця"

Автор: Фото: Павло ПАЛАМАРЧУК
 

У ресторані "Кумпель" у центрі Львова поставили латунну скульптуру "пивна циця". Це тулуб жінки без рук та ніг, з великими грудьми. Усе в натуральну величину. Праворуч на животі — отвір для склянки. Якщо потерти ліву грудь, у склянку потече пиво. Послуга безкоштовна.

— Як ти думаєш, який тут розмір грудей? Четвертий? — запитує львів'янин Андрій Бурчак, 25 років. З друзями прийшов у заклад, фотографується біля скульптури. — Мені хлопці казали, що тут таке чудо встановили. Але я подумав, що пиво з цицьок ллється. А тут просто через дірку в животі. Добре, що дружину не взяв, вона точно груди гладити не дозволила б.

Скульптура стоїть на вході у заклад. У тумбі, на якій вона розміщена, — бочка з пивом. "Пивну цицю" зробив львівський скульптор Євген Трубега. Каже, спеціально не зліпив обличчя, лише губи, щоб кожен чоловік міг дофантазувати собі жінку. Складний сенсорний механізм розробили викладачі Львівської політехніки. Коли відвідувачі активно труть груди, спрацьовують датчики й у склянку ллється напій. Кухлі виготовили на замовлення місткістю 0,75 л.

— Над задумкою працювали рік, — говорить автор ідеї Ігор Лильо, 40 років. — Чоловіки завжди любили жіночі груди і пиво. От я поєднав ці дві речі у "пивній циці".

Зараз ви читаєте новину «Поставили скульптуру "пивна циця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути