вівторок, 18 жовтня 2016 06:50

Поліцейського упізнали за посвідченням

2 жовтня справили дев'ятини за 26-річним Олегом Келеманом, старшим лейтенантом Сколівської патрульної поліції на Львівщині.

23 вересня на трасі Київ — Чоп його збив мікроавтобус "Фольксваґен". У хлопця був проламаний череп. Помер до приїзду "швидкої". Упізнали за посвідченням у кишені.

Олег перед ДТП проходив переатестацію. Мешкав у селі Козьова Сколівського району.

— Того вечора о 20:15 мати чекала його в селі на зупинці. Олег вийшов у сусідньому селі Коростів. Чому — ніхто не знає. Там сталася аварія. Водій "Фольксваґена" сам заявив у поліцію, — каже учитель Козівської школи-ліцею від Львівського університету Наталія Задільська, 45 років. — На похорон зійшлося все село. Приїхала Сколівська поліція. Знаю його ще зі школи. Мав загострене почуття справедливості. Тому пішов навчатися до Харківського університету внутрішніх справ.

Олег Келеман був середнім сином у батьків. Мав старшого брата Віталія та молодшу сестру Лілію. Зустрічався з дівчиною Діаною. Збиралися одружитися.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейського упізнали за посвідченням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути