четвер, 11 червня 2009 21:04

Петро Лістерман шукає жінок для багатих чоловіків

"Очкастая обезьяна слушает", — відповідає на дзвінок російський звідник 51-річний Петро Лістерман. Минулого тижня він на два дні прилетів до Києва.

Телефоном диктує "ГПУ" свій графік:

— С часу до четырех дня у меня баня, потом ресторан. Вечером улетаю в Москву.

У лазню під"їжджаємо в село Романьків під Києвом. Петро відпочиває там із помічником 30-річним Леонідом Петровим. Називає його Пітбулем. Обоє закутані в простирадла, на голові банні шапки.

Лістерман розслаблено сідає на дерев"яний диван, потягується. Каже, в Києві буває щомісяця. Має плани на учасницю гурту "НікітА" — модель "Плейбоя" 23-річну Дарію Астаф"єву.

— Мені її замовив індус у Лос-Анджелесі. Дав мішок грошей. У того індуса — українське коріння, хоче собі дівчину з України. Але Даша проти. Розіслав її фотографії і резюме крутим режисерам. Відгукнувся серб Емір Кустуріца. Прошу, щоб дав їй роль шестипалої жінки у своєму новому фільмі. Бо вона із тими сіськами в журналі "Плейбой" уже заплуталася. Планую зробити їй кар"єру в кіно, а вже потім продам. На ній "лімончик" ($1 млн. — "ГПУ") можна заробити, бо звєрь сильний.

Розмовляє неголосно, швидко. Багато лається. Дівчат називає "тьолочками".

— Кажуть, шукаєте нареченого для плавчихи Яни Клочкової?

99 відсоткам чоловіків потрібна душа жінки, а вже потім  сіськи, жопа

— До кінця року обіцяв знайти, — протирає окуляри з товстими скельцями. Через них має прізвисько Очкарик. — Хочу підібрати їй худенького інтелігентного хлопчика, щоби був контраст. Мабуть, це буде поет чи письменник. У нас у Росії є Міша Єлізаров. А може, їй підійде Фредерік Беґбедер (французький письменник. — "ГПУ")? Навчу його плавати, потім скажу: "Старий, а батерфляй-то в тебе фіговєнько йде". Дам йому в тренерші Яну. І скоро вона буде Яна Беґбедер, а він — Фредерік Клочков.

Петро Лістерман шукає дружин для секретаря Київради 28-річного Олеся Довгого та заступника столичного міського голови Дениса Басса, 31 рік.

— Ваш мер оголосив, що дасть за наречену для Довгого мільйон доларів. А я народився в Києві (10-річним батьки перевезли Петра до Саранська в Росію. — "ГПУ"). Збираюся знайти Довгому і Бассу голлівудських зірок. Ми вже вибрали хороших тьолочєк — Джессіку Альбу чи Скарлетт Йоханссон.  

Офіціантка приносить зелений чай і графин квасу. На столі розкидані чотири телефони "нокіа". Щохвилини котрийсь із них дзвонить.

— Можем привезти на мероприятие украинскую сборную по синхронному плаванью. Они сделают шоу. Или белорусскую сборную, они возьмут мало денег, — каже помічник Леонід у слухавку.

Цікавлюся, як потрапити до каталогу Лістермана.

— Розумні дівчата відправляють на мій сайт фотки. Із двох сотень зазвичай п"ять дівчат — ох..нні! Прошу їх вислати резюме: хто мама-тато, де вчилась, де працює. 99 відсоткам чоловіків потрібна душа жінки, а вже потім — сіськи, жопа. Недавно приїхав один чувак на "бентлі" — 190 сантиметрів, красень, грошей купа, але в жінках розчарувався. Вимагає білявку 25 років, щоб відома була. До кризи за знайомство брав чірік ($10 тис. — "ГПУ"). Починається роман — ще "двадцатнік". Потім премії по 10–20 тисяч. І в кінці — звєрь за 100 тисяч доларів іде. Зараз прибутки зменшились удвічі, по полтінніку беру.

Огрядний банщик у простирадлі запрошує Петра Лістермана на масаж. Леонід Петров залишається. Розказує, що працює із Лістерманом п"ять років.

— Зразу бачу, коли дівчина хоче розвести чоловіка на гроші. Таких виганяємо, бо не сутенери. Чоловіки хочуть добрих і не надто розумних.

— Собі дівчат знайшли?

— Шукаємо, — опускає очі. — Дівчата швидко псуються, тіла старіють. Завагітніла — і вже живіт обвис, зад розтягнувся. Але навколо багато красунь. Тому я неодружений, а Петя розлучений.

Їдемо в ресторан "Партизан", розташований неподалік на Новообухівській трасі. У машині розпитую Лістермана про його дружин. Він мав чотири шлюби.

— Усі дружини були топ-моделі. З кожною роман по п"ять років тривав, — морщить носа. — Уперше одружився у 25. Тоді багаті чуваки скинулися по 5 тисяч рублів — і я підганяв їм іноземних наречених. Але тьолки, які приїжджали, були дуже страшні. Зі всіх крокодилів собі знайшов більш-менш пристойну, француженку Валері. Друга була чукча Ірина. Відправив її в Нью-Йорк, народила там сина Руслана. Йому 21 рік, раз на два-три місяці літаю до нього. 19-річний Петрі живе у Стокгольмі — російською не розмовляє, собака. У нього мати — естонка Рута, а новий батько — швед. Третю свою дружину я продав шведу. Два почуття в мені борються — жадібність і любов. Обмірковую, чи продати жінку олігархам, чи взяти її собі.

У ресторані допитується в офіціанта Юрія, чи є в них коптильня.

— Только на выходные, — стенає той плечима.

— А если мы премию хорошую дадим, можно рыбу закоптить?

Доти замовляє салати, юшку, вареники. Пропонує випити горілки.

— Кінорежисеру Андронові Кончаловському знайшов дружину. Подарував йому на день народження актрису й телеведучу Юлію Висоцьку. Ми познайомилися в Лос-Анджелесі. Кончаловський тоді жив із рудою американкою Ширлі Маклейн. І так вона його дістала!

Цікавлюся, чи може мені знайти нареченого.

— Ану встань! — командує. Роздивляється з голови до ніг. Крутить на місці. — Ніжні очі, красива шия, плечі. Пальці, як у піаністки. Складемо тобі резюме й виставимо на ринок наречених. Знайдемо товстого 90-річного жениха з купою грошей. А інший буде молодий, високий блондин, але жити захоче за твій рахунок. Вибиратимеш з-поміж них сама.

Зараз ви читаєте новину «Петро Лістерман шукає жінок для багатих чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути