середа, 10 серпня 2011 05:00

Патріарх Кирило мав інфаркт

Кажуть, що московського патріарха Кирила, в миру Володимира Гундяєва, 64 роки, поклали до Центральної клініки Москви. Кажуть, він мав інфаркт міокарда.

— Недугу спровокувала поїздка до України, — говорять в оточенні владики. — Її викликали нервове перенапруження і важкий графік Кирила. У вихідні патріарха перевели з реанімації до віп-палати.

Кирило відвідав Київ 28 липня. Відправив літургію в Києво-Печерській лаврі, читав молебні на могилі Невідомого солдата і біля пам'ятника жертвам Голодомору.

— Патріарха виписали. Мені телефонували з Москви, казали, що він був на службі, причащався, — розповідає Василь Анісімов, голова прес-служби Української православної церкви Московського патріархату. — Кирило справді лежав у лікарні, проте не з інфарктом, а підозрою на гостре вірусне захворювання. Ніякого перенапруження у його візиті я не помітив. Бачив його за 3 години до відльоту. Він вручав ордени архієреям. Усіх благословив і поїхав із хорошим настроєм.

Лікарі діагнозу Кирила не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «Патріарх Кирило мав інфаркт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути