вівторок, 23 листопада 2010 11:28

Остап Ступка купив квартиру за мільйон доларів

Автор: фото з сайта www.mediananny.com
  Актор Остап Ступка привів на прем’єру першої частини фільму ”Гаррі Поттер і Смертельні реліквії” дружину Ірину, доньку Устину та сина Богдана
Актор Остап Ступка привів на прем’єру першої частини фільму ”Гаррі Поттер і Смертельні реліквії” дружину Ірину, доньку Устину та сина Богдана

Актор 43-річний Остап Ступка придбав двоповерховий пентхаус у Києві.

— Купив велику квартиру , бо діти ростуть не по днях, а по годинах. Місця у старій квартирі нам не вистачає, — каже на презентації першої частини фільму "Гаррі Поттер і Смертельні реліквії".

Остап із дружиною Іриною, 34 роки, має 10-річну Устину і Богдана, 3 роки. Від першого шлюбу в нього син 22-річний Дмитро. Він мешкає з дідом, актором Богданом Ступкою.

— У новій квартирі поки що не живемо, робимо ремонт, — говорить Остап Ступка. — Найняли дизайнера. Наступного року плануємо переселитися. Там простору багато. Площа 370 "квадратів".

Кажуть, помешкання актора розташоване у комплексі "Альпійський" у Протасовому Яру. 10-поверхівки там зведені з керамічної цегли за швейцарськими традиціями. Дворівневі квартири-пентхауси площею 370 кв. м коштують $1,2–1,3 млн.

— Не думаю, що Ступка сам назбирав стільки грошей. Певно, тато позичив. У Богдана Сільвестровича гонорари набагато вищі, ніж у сина, — розповідає один з його столичних колег. Прізвища просить не називати.

У театрі ім. Франка, де працює Остап, більше 10 тис. грн актори не отримують.

Цього року актор зіграв у фільмах "Ми з майбутнього-2", "Феномен", "Боксери віддають перевагу блондинкам".

Зараз ви читаєте новину «Остап Ступка купив квартиру за мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути