середа, 17 березня 2010 08:06

Онука Ющенка житиме довго

Автор: фото з сайта www.blik.ua
  ”Ліза Єфросиніна після пологів не поправилася. Така ж худенька, як була до вагітності”, — кажуть у столичному пологовому будинку номер п’ять
”Ліза Єфросиніна після пологів не поправилася. Така ж худенька, як була до вагітності”, — кажуть у столичному пологовому будинку номер п’ять

У неділю зі столичного пологового будинку N5 виписали невістку екс-президента Віктора Ющенка — 24-річну Єлизавету. 10 березня вона народила доньку вагою 3200 г.

— Щаслива, що в нашій родині прибуло дівчаток, — каже сестра породіллі телеведуча Марія Єфросиніна, 30 років. — Я провідувала Лізу в пологовому щодня. Привезла доню Нану. Вона хотіла побачити свою двоюрідну сестру. Єлизавета мені сказала, що назве доньку Варварою, на честь матері Віктора Андрійовича.

Батько, 24-річний Андрій Ющенко, на пологах не був присутнім. Проте щодня ночував із дружиною та донькою. Забрав їх додому на двох джипах.

— Дочка вилита я! Усе моє: очі, ніс, губи. А от вушка мамині! Ми ще до народження знали, що народиться дівчинка, тому вибрали для неї ім"я Варвара, — каже телефоном Андрій.

Працівниця пологового будинку Марія розповіла, що Віктор Ющенко провідав онуку на третій день після пологів.

— Був із дружиною і двома охоронцями. Приїхав із квітами. Ліза після пологів не поправилася. Така ж худенька, як була до вагітності. Чоловік забирав її пізно ввечері в неділю. Охоронці кілька разів заходили до палати, щоб вивезти речі та подарунки.

Біоенергетик 40-річна Лілія Хасапєтова рекомендує родині Ющенка обрати інше ім"я для доньки. Або зробити його подвійним.

— Кажуть, дітей не варто називати на честь померлих. Не вірте. Не можна називати на честь живих людей. Тоді більше ймовірність, що вони повторять долю людини. Свята Варвара була великомученицею. Люди з таким іменем — довгожителі. Але мають нелегку долю. Їм не щастить у сімейному житті. Найкращі імена для дівчинки Марія або Анна. Можна назвати подвійним іменем Варвара-Анна або Варвара-Марія.

Зараз ви читаєте новину «Онука Ющенка житиме довго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути