пʼятниця, 24 червня 2016 00:10

Ольга Жук виграла мотокосу

Автор: АННА БОВА
  Ольга Жук із села Малий Карашин на Київщині з мотокосою, яку отримала від редакції ”Газети по-українськи”. Видання вона передплачує десять років
Ольга Жук із села Малий Карашин на Київщині з мотокосою, яку отримала від редакції ”Газети по-українськи”. Видання вона передплачує десять років

— "Газету по-українськи" виписую з 2006 року. Не пам'ятаю, де її вперше побачила. Сподобалася, бо дуже цікава. Передплачую на рік. Усі сторінки читаю від початку й до кінця. Часом навіть роботу покину, щоб хоч заголовки передивитися, — розповідає 76-річна Ольга Жук із села Малий Карашин Макарівського району Київської області.

Вона передплатила "Газету по-­українськи", надіслала копію квитанції та за результатами розіграшу отримала мотокосу.

— Про виграш в газеті прочитала сама. Дуже зраділа. Більше ні в яких акціях участі не беру. Бо не вірю. Тільки в "Газеті по-українськи" розіграші чесні.

Ольга Федорівна живе сама. Чоловік Микола Андрійович помер 10 років тому. Доньки 49-річна Юлія та 37-річна Наталія живуть у Києві. Має трьох онуків і 10-місячну правнучку Сандру.

— Все життя працювала медсест­рою у Срібнянській районній лікарні на Чернігівщині. Як чоловік помер, діти перевезли мене до Карашина, аби ближче було їздити. Маю тут хату й город. На грядках пораюся сама. Діти вихідними приїжджають допомогти. Великий город віддала сусідам. Вони його обробляють і мене не ображають, — каже Ольга Федорівна. — Я в них молоко беру — 20 гривень за три літри. Дуже люблю макарони з молоком. Днями взяла два кілограми домашнього сиру на 96 гривень. Діти допомагають грішми, бо заробила малу пенсію. З травня 50 гривень добавили, то маю 1368 гривень.

— Подарунком тішуся. Сама косити не можу. А двір як заросте, то аж ворота не відкриваються. Сусід у мене добрий. Він мені косить, і вже й собі разом. Іншому сусідові похвасталася виграшем. Він теж передплатить газету і відправить квитанцію на розіграш.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Жук виграла мотокосу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути