пʼятниця, 13 липня 2012 05:00

Олену Лоран вигнали з університету

Автор: фото: Сергій СТАРОСТЕНКО
  Олена Лоран носить дорогий брендовий одяг від ”Шанель”, ”Діор”, ”Дольчі Габана”. Старий гардероб розпродує через інтернет. Речі по 3 тисячі гривень продає за 300
Олена Лоран носить дорогий брендовий одяг від ”Шанель”, ”Діор”, ”Дольчі Габана”. Старий гардероб розпродує через інтернет. Речі по 3 тисячі гривень продає за 300

Киянка 23-річна Олена Лоран повісила шість білбордів на Оболонських Липках. У них дякує 32-річному бізнесмену Андрієві за подаровані їй шубу, машину, губи та відпочинок. "Спасібушечки за капусту", — написано на одному з них. На білборді фото Олени, в її руках — пучок салату. Рекламні щити висять уздовж вул. Героїв Сталінграда. Цією дорогою коханий Олени Андрій їздить на роботу.

— Не знаю, видел мой бойфренд их или нет. Он сегодня утром улетел в Лондон. Вчера сидели с ним в ресторане. Пели караоке. У меня было плохое настроение. Андрей говорит: "Я тебе подарил ноутбук и скулы, — у Олени виразні, припідняті вилиці. Пухкі губи, маленький рівний ніс. — Может, ты еще что-то хочешь?". Я сказала: "бентли". Если подарит "лексус", расстроюсь. "Бентли" престижнее.

За білборди платила сама. Хотіла зробити сюрприз коханому, заодно стати популярною.

— Вони коштували мені приблизно, як хороша норкова шуба ($20 тис. — "ГПУ"), — на кухні дістає з холодильника склянку чистої води, надпиває. У холодильнику стоять лише йогурти. Двокімнатне помешкання орендує в мікрорайоні Позняки разом із подружкою. Щомісяця платять кожна по 4 тис. грн. Підлога в квартирі вистелена світлою паркетною дошкою. Три шафи-купе завішані дорогим брендовим одягом, фірмовими сумками, серед яких "Гермес", "Діор". В одній із шаф стоять зо два десятки босоніжок і туфель яскравих кольорів, усі — на танкетках і 15-сантиметрових підборах. Зріст дівчини 1 м 57 см, важить 40 кг.

На одній із шаф-купе прибита табличка: "Хочу много денег. Работу не предлагать".

Олена родом із запорізького міста Мелітополь. До Києва переїхала 17-річною. Вчилася на менеджера шоу-бізнесу в Університеті культури Михайла Поплавського. Чотири роки тому її відрахували за пропуски занять.

— Почала ходити по нічних клубах, дискотеках. Багато сиділа в соціальних мережах. Зі мною там намагалися познайомитися багато чоловіків. Липнуть, як мухи на мед. Я завжди подобалася хлопцям. Ще у школі приїжджали до мене на "мерседесах". На задньому сидінні привозили купу м'яких іграшок. Однокласниці вмирали від заздрощів.

На правому плечі в Олени татуювання англійською: "У мене нема коштів утримувати свою совість". На литці правої ноги слова "радість кохання".

— Ще в Мелітополі познайомилася зі столичним політиком. Він винайняв для мене в Києві квартиру на Борщагівці. Дуже хотів, щоб переїхала до нього, але я не хотіла. Більше ні на що грошей не давав. Навіть їздив зі мною в банк за переказами, які пересилала мама. Можливо, тому що я з ним не спала. Мріяла потрапити у світ багатих людей, хоч ходила в дешевій сукні за 200 гривень. Почала зустрічатися зі старшими чоловіками. Вони возили мене на курорти в Єгипет, Йорданію, давали гроші на життя.

У кімнаті Олени на полицях стоять у ряд 10 флаконів туалетної води, французькі парфуми.

— За останній місяць витратила на вбрання 5 тисяч доларів. Вирішила одягатися стриманіше, — знімає короткий чорний халат із рожевими бантиками на кишенях, одягає чорну мереживну сукню. — Що простіше виглядаєш — то дорожче одягнутий.

Олена кілька разів коригувала обличчя.

— Я ж не можу на ці вареники сказати, що я їх не робила і вони натуральні, — сміється, показує на свої великі губи. — Уперше збільшила їх п'ять років тому. Потім переробила ніс, підборіддя. Новий бойфренд просить: "Не роби нічого. Ти мені такою подобаєшся". Але я собі не подобаюсь. У школі дівчата обзивали мене, казали — що я страшна. Відтоді маю комплекс: хочу змінити в собі все.

Олена пише книжку про власне життя. Планує опублікувати її у вересні. Знімається в реаліті-серіалі "Каста". Грає саму себе. Хоче стати відомою акторкою.

Мати Олени та вітчим живуть у Мелітополі. Мають 120 га землі, на якій вирощують черешні. Батько дівчини помер. Із ним її матір була у третьому шлюбі, зараз повернулася до другого чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Олену Лоран вигнали з університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути