вівторок, 20 серпня 2013 06:45

Олег Городнік покинув дружину в пологовому будинку

Автор: фото: Анна Бова
  Світлана Назарова із селища Літин на Вінниччині з другим чоловіком Олександром і доньками Оксаною (ліворуч) і Софією
Світлана Назарова із селища Літин на Вінниччині з другим чоловіком Олександром і доньками Оксаною (ліворуч) і Софією

— Прожили з Олегом 12 років, нажили двох синочків. Старшому Жені було 11, а Сашкові — 9. Була втретє вагітною, коли хату почали будувати, — розказує 37-річна Світлана Назарова із селища Літин на Вінниччині.

Ідемо зі Світланою на засідання суду. Її колишній чоловік 38-річний Олег Городнік подав на апеляцію, бо не хоче платити 16 тис. грн за лікування старшого сина.

— Чоловік пішов працювати водієм до одного начальника. Тоді в Олега почали з'являтися дорогі одяг і взуття, золотий перстень. Коли запитувала, звідки гроші та речі, казав, що то директор йому подарував. Про його коханку дізналася, коли народжувала Оксанку 2008 року. То сестра його шефа Лариска, старша за Олега років на 1З чи 15. Замужем ніколи не була, але багато сімей розбила. Олег зібрав речі й пішов до коханки. Після родів лишилася сама в недобудованій хаті. Мої батьки допомогли провести газ і воду.

Перші півроку я ще, дурна, дзвонила, просила подумати про дітей. Женя так тоді молив його: "Папа, не йди", на шию йому кидався, а Сашко навпаки обізлився, бачити його не хотів. Мені терпець урвався, подала на розлучення. Але за українськими законами, суд не розлучає, доки дитині не виповниться рік. Із 2009-го по судах із ним ходимо.

Його мати до мене дзвонила і просила, щоб не псувала йому життя, бо в нього тільки тепер є щастя, коли має таку багату жінку. Побачила його на машині, яку йому купила Лариса. Ходить весь у золоті, одягнутий з іголочки, зрозуміла, що йому зручніше жити альфонсом.

Приїхала я на суд з Оксанкою, а він навіть не подивився на дитину. В заяві написав, що ми не зійшлися характерами і я йому не підходжу. Суддя вислухав, зробив зауваження йому: чого 13 років прожили разом, а тепер я стала не така. Порадив мені ще раз поговорити з Олегом, а сам на півгодини вийшов із зали суду. За той час ми не промовили жодного слова. Я з малою сиділа біля вікна, а він просто дивився в підлогу. Нас розлучили. Олег залякав, що, як подам на аліменти, відсудить у мене хату.

Знайомий юрист порадив вимагати аліментів. Суддя присудив Городніку платити дітям половину зарплати. Щоб не допомагати, той звільнився з роботи. Знову подала на нього в суд. Вимагала, щоб на кожну дитину платив хоча б по 50 гривень. Суддю ця сума розсмішила. Присудив платити по 150 на кожного.

Тоді важко захворів найстарший син Євген. Його збила машина, і через рік після травми повністю зруйнувався тазостегновий суглоб. На його заміну треба було 64 тисячі гривень. Я просила, щоб поміг на операцію. Він казав, що грошей немає. Сама назбирала. А потім вирішила відсудити хоч частину. Тепер винен мені 16 тисяч.

2009-го Світлана вдруге вийшла заміж за місцевого Олександра Назарова, 39 років.

— Саша підробляє на будівництві. Доки був на заробітках у Росії, його покинула дружина. Коли розлучився, ми зійшлися. Маємо спільну доньку 4-річну Софійку. Тільки з другим чоловіком зрозуміла, що народження дітей — це радість. Саша приїхав до мене в роддом, обцілував і мене, і дитинку. Коли перших діток народжувала, ніколи такого не було.

Олег Городнік коментувати розлучення і суди відмовився. За рішенням апеляційного суду, 16 тис. грн повинен виплатити колишній дружині до кінця року.

Зараз ви читаєте новину «Олег Городнік покинув дружину в пологовому будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути