вівторок, 08 травня 2012 00:45

Одеситка подібна до ляльки Барбі

Автор: фото З САЙТА WWW.talkingwithtami.com
 

Зовні одеситка 24-річна Валерія Лук'янова подібна до ляльки Барбі. Вона має шкіру, мов порцеляна, великі голубі очі, маленьке підборіддя. За зросту 172 см обхват талії — 48 см, а грудей — 88.

— Усі пишуть і кажуть, що я зробила собі безліч пластичних операцій, видаляла два чи три ребра, щоб мати тонку талію, — каже Валерія. — Ходять чутки, що у свою зовнішність я вклала мільйон доларів. Але це неправда. У мене все своє. Така краса дісталася від мами.

Валерія веде інтернет-щоденник на сайті "Живий журнал" та має зо 15 сторінок у соціальній мережі "Вконтакте". Захоплюється медитацією, вірить у перевтілення душ.

— Я насправді народилася десь у Мексиці або в Індії. Мене постійно тягне до цих країн, наче додому. Тому кілька разів на рік буваю там.

На життя Валерія заробляє лекціями із психоаналітики та психології. Ще вона співачка і фотомодель. Шість років живе у шлюбі з одеським бізнесменом. Не дозволяє себе фотографувати і не гуляє вдень вулицями. Виходить лише в супроводі двох найближчих подруг. Вікна її квартири в центрі Одеси завжди зашторені.

Зараз ви читаєте новину «Одеситка подібна до ляльки Барбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути