середа, 03 березня 2010 23:01

Наречена Володимира Кличка показала обручку

Актриса серіалу "Герої" 20-річна Хайден Панеттьєрі наприкінці минулого тижня  прийшла в галерею "Кантор" у Голлівуді з обручкою на безіменному пальці. Начебто ненароком показала прикрасу фотографам. Усі вирішили, що перстень подарував їй боксер 33-річний Володимир Кличко і незабаром відбудеться весілля.

Чутки спростував старший брат спортсмена 38-річний Віталій Кличко на урочистій презентації проекту "Оздорови суспільство" в місті Ірпінь.

— Дзвоню Володі. Кажу, що вся преса пише про твоє одруження. Чому я нічого не знаю? Брат розсміявся і сказав, що ніхто ні з ким не одружується. Ніякої обручки він Хайден на дарував.

Актриса і боксер познайомилися рік тому на книжковій презентації. Новий 2010 рік вони провели разом на Маямі. Відпочивали на Багамах, плавали з дикими дельфінами. Удвох прийшли на церемонію нагородження кращих мюзиклів у Гамбурзі. Хайден — перша жінка, з якою Володимир з"являється на публіці. Раніше особистих стосунків він не афішував.

Хайден перефарбувалася з білявки в шатенку. Вона нижча за свого обранця на 45 см.

Зараз ви читаєте новину «Наречена Володимира Кличка показала обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути