четвер, 24 січня 2013 00:15

Найстрашніша жінка у світі важить 23 кілограми

Автор: фото З САЙТА WWW.abril.com.br
 

Американку 23-річну Ліззі Веласкес із міста Остін називають найстрашнішою жінкою у світі. Через рідкісний синдром, який викликає пришвидшене старіння, деформацію частин тіла та втрату ваги, вона важить 23 кг. Її зріст 152 см. Веласкес їсть калорійну їжу кожні 15 хв. до 60 разів на день. Її кістки обтягнуті шкірою. Має запалі очі. Їй важко ходити.

— Не люблю, коли люди витріщаються на мене. Тоді даю візитку, де написано: "Я Ліззі, може, перестанете на мене дивитися і навчитеся розуміти?" — розповідає. — Найважче було в школі. Однокласники називали мене монстром. Навіть тепер ніхто не вірить, що мені 23 роки.

Ліззі народилася на восьмому місяці вагітності й важила лише 1 кг. Лікарі не вірили, що вона виживе. Коли дівчинці було півроку, медики казали, що дитина не зможе ходити і говорити. У 2 роки мала зріст 70 см, як у 5-місячної дитини. Батьки купували їй одяг для ляльок, бо дитячий був завеликий.

У 4 роки через слабку імунну систему Ліззі осліпла на одне око. Другим — ледве бачить і тепер. У Веласкес здорові зуби, усі внутрішні органи і кістки. Лікарі говорять, що Ліззі може виносити і народити здорову дитину, не передавши їй свою хворобу.

— Відмінність між мною й іншими людьми в тому, що я щодня їм морозиво, чіпси, шоколад, піцу, курятину і солодощі. Від цих продуктів інших рознесло б, а я не поправляюся.

Зараз ви читаєте новину «Найстрашніша жінка у світі важить 23 кілограми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути