середа, 26 вересня 2012 07:15

Нагорний взяв за кума сина Азарова

Автор: фото з сайта www.tochka.net
  Бізнесмен і продюсер Тимофій Нагорний із цивільною дружиною Ренатою Гернер і донькою Ніколь у Києво-Печерській лаврі після хрестин. 2009 року він розлучився з гімнасткою, олімпійською чемпіонкою Лілією Подкопаєвою
Бізнесмен і продюсер Тимофій Нагорний із цивільною дружиною Ренатою Гернер і донькою Ніколь у Києво-Печерській лаврі після хрестин. 2009 року він розлучився з гімнасткою, олімпійською чемпіонкою Лілією Подкопаєвою

У бізнесмена і продюсера 43-річного Тимофія Нагорного два місяці тому народилася друга донька. Її назвали Ніколь. У неділю, 23 вересня, дитину охрестили в Києво-Печерській лаврі.

Хрещеними стали Олексій Азаров, син прем'єр-міністра, і співачка Міка Ньютон. Мати дівчинки — Рената Гернер, цивільна дружина Тимофія.

— Насправді я хотів розповісти про це після виборів 1 листопада. Але політичні опоненти почали спекулювати моїм сімейним становищем, — каже телефоном Тимофій. — Вагітність Ренати ми не приховували. Друзі й рідня знали. Ім'я Ніколь дав доньці на честь Святого Миколая. Якби був хлопчик, назвав би Микола. За кумів покликали наших найближчих друзів. Олексій, наприклад, коли дізнався, що в мене народилася донька, відразу сказав: "Тимофію, хрестика я вже купив". На хрестини він спеціально прилетів з-за кордону.

Знайомити з дочкою двох своїх старших дітей, 6-річного Вадима та 5-річну Кароліну, Нагорний поки що не планує. 2009-го розлучився з першою дружиною, олімпійською чемпіонкою Лілією Подкопаєвою.

— На все свій час. Коли народжувалася Ніколь, я в той час із малими відпочивав у Криму. Ми з Кароліною пішли в магазин купувати іграшки. Донька вибрала собі візочок і ляльку. Каже: "Папа, вот я буду теперь мамой, а ты мне будешь помогать воспитывать моего бейбика". Я їй тоді сказав, що скоро познайомлю зі справжнім малюком, якого вона няньчитиме.

Зараз ви читаєте новину «Нагорний взяв за кума сина Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути