пʼятниця, 11 листопада 2011 00:15

На затемнення бачитимуть віщі сни

25 листопада буде часткове сонячне затемнення. Його зможуть побачити у Південній Африці та Новій Зеландії, а також в Антарктиді.

— Цього дня космос виплесне на нас нову порцію негативної енергії, — каже столичний астролог 47-річна Оксана Огороднік. — Потерпатимуть люди з високим тиском: дуже болітиме голова, надто швидко битиметься серце. Народжені в ці дні вирізнятимуться підвищеною нервозністю і важким характером, але володітимуть надможливостями, зможуть передбачати долю. Пологи будуть важкі. Варто відкласти заплановані операції. Пацієнти довго не виходитимуть з наркозу. Не можна робити абортів. Виникатимуть ускладнення. Не здавайте лабораторних аналізів. Результати будуть неправильні.

Відкладіть ремонт, весілля, купівлю-продаж квартири, ділові зустрічі.

— Конструктивної розмови не буде. Люди не йтимуть на компроміси, за тиждень-півтора відмовляться від деяких зобов'язань. Не підписуйте контрактів. Потім пошкодуєте про це.

Рекомендує відмовитися від дієти, постувати за день до затемнення.

— Не їжте жирного, відмовтеся від алкоголю. Можуть боліти шлунок і печінка, травна система дасть збої. Пийте трав'яні чаї з медом. Це зніме стрес, послабить нервове напруження. Не сваріться з коханими та друзями. Конфлікти під час затемнення можуть зробити вас ворогами на все життя. Енергія Сонця у цей період негативно впливає на психіку.

10 грудня відбудеться повне місячне затемнення. У ніч напередодні люди бачитимуть віщі сни.

Зараз ви читаєте новину «На затемнення бачитимуть віщі сни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути