четвер, 28 травня 2009 18:56

На енергетичну любов неможливо навести порчу

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Мені 41 рік, — пише Валентина з Тернопільської обл. — Після того як вийшла заміж і переїхала жити до свекрухи, стала дуже нервова, схудла, почала хворіти. Із чоловіком розлучилася. Після нього мала двох чоловіків, а він — кількох жінок. Усі кажуть, що свекруха не дала мені жити з ним. Тепер він одружився, має доньку. Хоча два роки тому казав, що любить мене. А в мене життя так і не склалося. Таке відчуття, що не живу, а існую. Я почуваюся наче вижатий лимон, нічого не можу робити. Відчуваю постійний холод, особливо в ногах. Чоловіки мене ніби не помічають, чи, може, я сама їх відштовхую. Ніби боюся їх. Про інтимні стосунки й мови немає. Мої думки лише про колишнього чоловіка. Він мені ночами сниться. Скажіть, чи ще знайду свою долю, чи так і залишуся сама. Діти хворіють, мають проблеми з хребтом. Маму постійно мучить високий тиск. Може, на нас порча на смерть?"

Київський цілитель Юрій Козлов, 44 роки,  визначає, що в жінки негаразди з кровоносною системою та хребтом.

— Від хребта — центрального стрижня в організмі — йде інформація про енергію життя до мозку. Якщо десь перетиснути цей струмінь, певна ділянка почне страждати. Коли ушкоджений відділ вище поперека — будуть холодні ноги, якщо шийний відділ — мерзнутимуть руки. Зверніться до лікаря, походіть на масажі.

А щодо вашого чоловіка, то тут усе просто: ви дуже його покохали, й ніякої порчі немає. Кохання буває двох видів: формене й енергетичне. Перше — це коли чоловікові подобається фігура жінки, її тіло, очі, губи. Така любов швидко минає, за 10–20 років чоловік знаходить собі кращу. Енергетичне кохання трапляється дуже рідко. Це коли шлюб тримається лише на енергетиці: один із партнерів виділяє енергію, а другий її використовує. Такі пари жити одне без одного не можуть, їх неможливо розділити. На енергетичну любов порчу не можна навести.

Він боїться дівчат. А вони таких не люблять

Цілитель уважно дивиться на фото жінки.

— У Валентини саме енергетичне кохання, чоловік дає їй енергію. Тому вона ночами спати не може — немає джерела енергії. Але оскільки в чоловіка вже є інша сім"я, то й ви знайдіть собі хорошу людину. Щастя — це коли живеш із тим, хто любить тебе, а не з тим, кого любиш ти.

А щодо порчі на смерть — це все брехня, не вірте. Як робиться порча на смерть: визначається число імені людини, тобто частота душі людської. Потім ворожки чи маги роблять таку ж вібрацію, яка модулюється відпрацьованими шлаками із землі. Наприклад, шлаками алкоголіків чи інфарктника. Ними й заряджається людина, якій роблять порчу. Вона починає пити, хворіти, від чого й помирає. Але коли людина гине від гидоти, яку в неї послали, то потім усе погане повертається до свого джерела.


"Я мати 29-річного Василя, який народився 31 січня 1980 року, — пише Любов із міста Фастова, що на Київщині. — Але він нещасливий, досі не має своєї половинки, ні з ким не зустрічається. Хочу попросити поради в біоенергетика: що робити?"

За фотокарткою цілитель Юрій Козлов визначає, що у Василя практично немає енергетики:

— Подивіться на знімок: хлопець наче намальований, немає ніяких тіней, контур обличчя чітко вирізаний. Коли має енергетику, від неї йде міраж, аура з плавними переходами. А Василь на фото наче приклеєний. У хлопця порушений кровообіг. Видно, що він невпевнений у собі. Мабуть, у дитинстві його часто сварили батьки, розвинулися комплекси, тому він і дівчат боїться. А дівчата таких не люблять, звертають увагу на веселих і кмітливих. Василеві раджу знайти в собі сили виявити мужність.

Зараз ви читаєте новину «На енергетичну любов неможливо навести порчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути