середа, 28 листопада 2012 00:00

Меладзе розпустив "ВІА Гру"

Автор: фото з сайта www.sheknow.ru
  До останнього складу гурту ”ВІА Гра” входили співачки (зліва направо) Єва Бушміна, Альбіна Джанабаєва й Санта Дімопулос. Остання залишила групу в жовтні, коли вийшла заміж. Колектив за 12 років мінявся 16 разів
До останнього складу гурту ”ВІА Гра” входили співачки (зліва направо) Єва Бушміна, Альбіна Джанабаєва й Санта Дімопулос. Остання залишила групу в жовтні, коли вийшла заміж. Колектив за 12 років мінявся 16 разів

— "ВІА Гра" — це театр ляльок Костянтина Меладзе, — каже 29-річна Анна Сєдокова. Вона чотири роки співала в цьому гурті. — Дівчата, які працюють у його колективі, приречені на самотність. Коли я співала там, у мене не було коханого — лише плюшевий ведмедик. Досі не можу зрозуміти, як я тоді могла завагітніти. Почала нормально жити, лише коли покинула гурт.

"ВІА Гра" створений 1999-го. Припинить існування 1 січня 2013.

— 12 років я керував цією групою, — каже продюсер 49-річний Костянтин Меладзе. — Прийшов час поставити крапку. "ВІА Гра" була для мене відпочинком від основного проекту — легковажним і яскравим. Дівчата виконували пісні, які ніколи не заспівав би мій брат Валерій. Ми працювали, доки нам було цікаво. Тепер немає сенсу продовжувати співпрацю.

Склад "ВІА Гри" змінювався 16 разів. Учасницями гурту були співачки 30-річна Світлана Лобода, Меседа Багаудінова, 29 років, 30-річна Віра Брежнєва та модель 29-річна Христина Коц-Готліб.

— Усі учасниці підписували контракт, — розповідає Анна Сєдакова. — Їм забороняли виходити заміж і народжувати дітей. За це були передбачені штрафи. Дівчатам не дозволяли з'являтися в публічних місцях і займатися екстремальними видами спорту. За запізнення на репетиції штрафували.

Зараз у гурті залишилися двоє учасниць — 33-річна Альбіна Джанабаєва і Єва Бушміна, 23 роки. 2011-го через вагітність гурт покинула Надія Мейхер, 30 років. На її місце взяли 25-річну Санту Дімопулос. Вона залишила гурт у жовтні, коли одружилася з бізнесменом Володимиром Самсоненком.

Альбіна Джанабаєва у "ВІА Гру" прийшла на початку 2004 року. До цього вона була бек-вокалісткою у Валерія Меладзе. Тоді ж народила від нього сина Костянтина. Кажуть, заради участі в колективі Джанабаєва збільшила груди й губи, зробила пластику носа.

— Коли в групі працювали Віра Брежнєва, Анна Сєдокова й Надія Мейхер, їм платили по 40 тисяч доларів за виступ, — розповідає один зі столичних продюсерів. — Зараз попиту на виступи дівчат немає. Думаю, саме через це Меладзе й вирішив розпустити гурт. У "ВІА Грі" мають співати дівчата, на яких хочеться озирнутися, з якими хочеться провести вечір і ранок. Теперішні учасниці таких почуттів не викликають. Раніше солістки приховували сімейний стан, а теперішні тільки й говорять про своїх чоловіків. А одружені жінки менше цікавлять багатих слухачів.

Година концерту гурту на корпоративі коштує $30 тис. — майже 250 тис. грн. За рік заробляють $2 млн. Кажуть, учасницям платили по 100 доларів за виступ.

— Ми мали по 20 концертів підряд, — розповідає Світлана Лобода. Вона співала у "ВІА Грі" 2004-го. — На сцені нам забороняли імпровізувати. Через величезну кількість виступів ми не встигали займатися вокалом, хореографією. Дівчата працювали, як роботи, по завченій схемі.

Зараз ви читаєте новину «Меладзе розпустив "ВІА Гру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути