вівторок, 05 лютого 2013 05:30

Маргариту Відьму наречений покинув через прізвище

Маргариту Відьму наречений покинув через прізвище
Фото: instudio.com.ua

29-річна Маргарита Відьма торік у грудні вийшла заміж за 27-річного Олексія Затулу. Паспорт поки що не змінила.

— Мені попередня фамілія зіпсувала все життя, — розповідає вона. — Через  неї мене не брали на роботу, ображали у школі, а чоловіки вобщє остерігалися. Коли її змінила, характер помінявся. Про те, що я — Відьма, знає лише мій чоловік Альоша. Свекруха зі свекром думають, що я Іщенко. Така фамілія у моєї матері.

Маргарита тричі хотіла змінити прізвище, але з ним вийшла заміж.

— Найбільша паніка була, коли я з колишнім бойфрендом прийшла  подавати заяву в загс, а він побачив у анкеті моє прізвище. За місяць його мати відговорила на мені женитися. Казала, що я йому щось наворожила. Я, канєшно, не обіжаюся, але гадати ніколи не вміла і цим не увлікаюся. Коли почала зустрічатися з наступним, Альошкою, зразу йому заявила: "Я Відьма". А він мені: "А я Лєший". Він попросив показати паспорт. Подивився, помовчав та пішов. Повернувся за годину з квітами. Сказав, що змінить моє прізвище і мою долю.

Колись її родину називали відьмаками. Прабабця гадала, лікувала замовляннями. Тому в церковній книжці її записали Ганна Відьма.

— У школі й на роботі я без прізвища завжди була. Колишній шеф дозволив його не називати клієнтам, — каже Маргарита. Вона працює у кредитному відділі одного з банків. — У всіх були бейджі з прізвищем та ім'ям, мені зробили лише з ім'ям. Брат одружився три роки тому і взяв фамілію дружини Голубенко. Мій батько — останній, який носить таку жахливу фамілію. Рано посивів. Любить випити й посидіти в компанії, гарно співає. Каже, піде в загс і теж змінить фамілію. Стане, як мама, Іщенко.

Зараз ви читаєте новину «Маргариту Відьму наречений покинув через прізвище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути