четвер, 30 червня 2016 00:35

"Мама вважала Бар ідеальною нареченою. Надіялася, що подаруємо їй онуків"
3

Із бразильською моделлю Жизель Бюндхен Леонардо ді Капріо розходився 13 разів. 2009-го вона вийшла заміж за американського футболіста Тома Бреді
Фото: ФОТО З САЙТА WWW.Gisele-Bundchen/mirror.co.uk
Ізраїльську модель Бар Рафаелі актор Леонардо ді Капріо познайомив із матір’ю Ірмелін

Леонардо ді Капріо зустрічався із 22 жінками

Американець 41-річний Леонардо ді Капріо очолив рейтинг найбільш високо­опла­чуваних акторів Голлівуда. Три місяці тому він здобув премію "Оскар" за найкращу чоловічу роль у фільмі "Легенда Г'ю Ґласса". Статок Леонардо оцінюють у $245 млн. Найбільший ­гонорар — $25 млн — він отримав позаторік за фільм "Вовк із Воллстріт". На $5 млн менше йому заплатили за зйомки у стрічках "Великий Ґетсбі" та "Авіатор".

Ді Капріо має понад 70 кінонагород. На "Оскар" його висували п'ять разів. Славу актору принесла головна роль у фільмі Джеймса Кемерона "Титанік" 1997 року. Він мав численні романи зі співачками й моделями, однак досі неодружений.

— Я хотів би стати батьком. А щодо шлюбу — не впевнений, чи коли-небудь зв'яжу себе узами Гіменея. Я не готовий жити з кимось і обтяжувати себе сімейними обов'язками, — каже американський актор 41-річний Леонардо ді Капріо.

За 20 років він мав стосунки із 22 жінками. Його першою дівчиною 1994-го стала американська актриса Бріджет Холл. Їй було 18.

— Із Бріджет я зустрічався кілька тижнів, — розповідає ді Капріо. — Але таблоїди роздули наш роман і показали все так, ніби я покинув бідну дівчину мало не перед вівтарем. Насправді наші стосунки себе вичерпали. Стало нецікаво разом.

На зйомках фільму "Ро­мео+Джульєтта" актор закрутив роман із виконавицею головної ролі 37-річною Клер Дейнс.

— Наш роман був бурхливим, — говорить Клер. — Ми і дня не могли провести нарізно. Але дуже швидко я розчарувалася у Лео. Він був легковажний. Ми зустрічалися під час зйомок фільму. На його прем'єру Лео прийшов з іншою.

Новою супутницею ді Капріо стала німецька модель 41-річна Крістен Занг.

— Такі стосунки були в мене вперше, — каже актор. — Я з нетерпінням чекав зустрічей із Крістен. Планував одружитися, але злякався відповідальності. За тиждень до виходу на екрани фільму "Титанік" ми розійшлися.

— Я зрозуміла, що не витримаю, — згадує Крістен. — Лео був тоді хлопчиськом — незрілим і розпущеним.

Із бразильською моделлю 35-річною Жизель Бюндхен актор розходився 13 разів. Зустрічалися п'ять років.

— На довше мене не вистачило. Лео був дуже ревнивий, хоча сам любив погуляти на стороні, — каже Жизель.

З ізраїльською моделлю 30-річною Бар Рафаелі ді Капріо зустрічався на рік довше.

— Ми з Бар зустрілися на концерті гурту "U2" у Лас-Вегасі. Я одразу ж познайомив її зі своєю мамою. Вона вважала Бар ідеальною нареченою — тиха, скромна і красива. Надіялася, що подаруємо їй онуків. Але до цього так і не дійшло. Ми були не готові створити родину. Обоє будували кар'єру. Розійшлися за спільною згодою і залишилися друзями.

2009-го Леонардо познайомився з російською моделлю Анною Вяліциною, 30 років.

— Вони зустрілися під час відпочинку на острові Ібіца, — розповідає одна з подруг моделі. — Цей курортний роман не мав продовження. Та невелика інтрижка з ді Капріо дуже допомогла Анні. Її ім'я з'явилося в американських таблоїдах, і гонорари зросли у кілька разів.

Також актору приписують романи з англійською моделлю Наомі Кемпбелл, чеською актрисою Євою Герциговою та американською співачкою Ріанною.

Дві доби жив у готелі з моделлю

У лютому Леонардо ді Капріо почав зустрічатися з англійською моделлю Роксі Хорнер, 24 роки.

У квітні їх помітили в одному з нью-йоркських ресторанів. Обідали з другом ді Капріо американським актором Лукасом Хаасом і його дівчиною. Леонардо не запрошує Роксі додому. Папараці бачили, як закохані поїхали в готель. Там провели дві доби. Ді Капріо нові стосунки не коментує.

Роксі Хорнер бере участь у фотосесіях і знімається у кліпах. Має зріст 173 см і параметри 81–63–91. Стосунки з актором заперечує.

— Із Леонардо ми познайомилася два роки тому в Лос-Анджелесі. У шоу-бізнесі неможливо мати друзів. Варто двом людям різної статі вийти на люди разом і всі вже говорять про роман, — каже Роксі.

Зараз ви читаєте новину «"Мама вважала Бар ідеальною нареченою. Надіялася, що подаруємо їй онуків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути