пʼятниця, 05 серпня 2016 06:00

Людмила Бойко виграла постільну білизну від "Газети по-українськи"

Автор: АННА БОВА
  Людмила Бойко з села Троїцьке Любашівського району на Одещині тримає онуку Варвару. Зліва направо стоять онуки Стас, Ілля й Роман
Людмила Бойко з села Троїцьке Любашівського району на Одещині тримає онуку Варвару. Зліва направо стоять онуки Стас, Ілля й Роман

— "Газету по-українськи" виписую п'ять років. Мама порадила. До того ми брали в сусідки почитати. Подобається політика, культура, здоров'я. Навіть спорт переглядаю, — розповідає 55-річна Людмила Бойко із села Троїцьке Любашівського району Одеської області.

Вона передплатила "Газету по-українськи", наді­слала копію квитанції та за результатами розіграшу отримала набір постільної білизни.

— Як про виграш у газеті прочитала, дуже зраділа. Коли надіслали комплект, був день народження доньки. То я їй одразу постіль подарувала, — каже Людмила Іванівна. — Мама моя Надія Іванівна два роки тому вигравала 250 гривень від "Газети по-­українськи". Тому я не сумнівалася, що в розіграші все по-чесному.

Чоловік Сергій помер п'ять років тому від раку.

— Пізно звернулися до лікарні, — ­розповідає Людмила Іванівна. — Продали частину хазяйства, родичі грішми допомагали, але врятувати чоловіка не змогли.

Донька 33-річна Наталія живе у Троїцькому, син 30-річний Іван — в Одесі. Має четверо онуків. Романові 7, Іллі 6, Стасові 3 роки, Варварі 1,5.

— Працювала все життя у торгівлі. Але після перестройки наше сільпо закрили. Трохи робила в частніка, потім покинула. Зараз сиджу вдома. Тримаю дві корови, кролів, гуси, кури, город великий. Малину вирощую, клубніку таку, що двічі на рік родить. Живу з того, що молоко здаю. Хоч і важко працювати, але то — моя зарплата. На роботу піти не можу, бо онуків бавлю. Зараз невістка біля мене живе. Доки Варя маленька, вирішили, що в селі краще. Бо свіже повітря, все своє, домашнє.

Людмила Іванівна передплатила "Газету по-­українськи" на наступне півріччя.

— Знову відправила копію квитанції на розіграш. Сусідка виграла поїздку до санаторію. Я теж хотіла б поїхати. Хазяйство можу залишити на доньку та невістку.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Бойко виграла постільну білизну від "Газети по-українськи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути