пʼятниця, 15 жовтня 2010 06:21

Людмила Янукович отримала на день народження ікону й тарілку

Автор: фото: Тетяна ЗАРОВНА
  На сцені Донецького оперного театру дружині президента Людмилі Янукович подарували фарфорову тарілку з її портретом у центрі
На сцені Донецького оперного театру дружині президента Людмилі Янукович подарували фарфорову тарілку з її портретом у центрі

9 жовтня дружина президента Людмила Янукович відзначала 61-й день народження. Торік цього дня вона пішла в Донецький оперний театр на свій улюблений балет "Дон Кiхот". Цьогоріч святкувала вдома, зi cтаршим сином Олександром і онуками, якi живуть по сусідству з нею на вул. Райнiса.

В оперному театрi за Людмилою Янукович завжди закрiпленi місця у восьмому ряду в центрi партеру. На першу леді чекали i 9 жовтня, але вона не прийшла. 10 жовтня з'явилася в театрі, щоб узяти участь у закритті фестивалю "Зірки світового балету", на якому танцювали Ілзе Лієпа і Микола Цискарідзе з Большого театру та артисти ще 18 країн. Приїхала з трьома подругами, у супроводi міністра культури Михайла Кулиняка та двох охоронців. Директор фестивалю 45-річний Вадим Пісарев у фойє підніс їй букет із рожевих троянд і блакитних ірисів.

У театр Людмила Янукович одягла піджак і пишну спідницю в синьо-білих кольорах. На шиї мала синю біжутерію. Перед концертом спілкувалася з бізнесменом із Норвегії Ойвіндом Йохансеном. Кажуть, він заможний. У себе на батьківщині опікується балетом, має доньку-балерину.

Після концерту Пісарев на сцені вручив першій леді фарфорову тарілку з її портретом у центрі й портретами артистів довкола неї. А згодом ще підніс рідкісну ікону Божої Матері "Троєручиця".

Губернатор Донеччини 61-річний Анатолій Близнюк подарував Людмилі Янукович картину.

— Картина хороша, — говорить він. — Не придивлявся, хто автор. Звісно, не Караваджо. Там народ катається на човні.

Працівник прес-служби президента Олег Кошелєв коментувати, чи вітав Віктор Янукович дружину з днем народження особисто, відмовився.

— У мене закінчився робочий день, дзвоніть у робочий час, — сказав. На годиннику було 18.30.

Зараз ви читаєте новину «Людмила Янукович отримала на день народження ікону й тарілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути