Ексклюзиви
пʼятниця, 13 травня 2016 05:20

"Люди з будинку не переїхали — вони вмирали"

Автор: Наталія ЛАЗУКА
  Олег Покотило з Тернополя показує прилад ”Вега-2”. Вимірює ним електромагнітне поле та шукає геопатогенні зони. Таких приладів в Україні є не більше 12
Олег Покотило з Тернополя показує прилад ”Вега-2”. Вимірює ним електромагнітне поле та шукає геопатогенні зони. Таких приладів в Україні є не більше 12

— Енергетичні місця добре показують собаки й коти. Пес іде на позитивне місце, кіт — на негативне. Може прийти до людини і притулитися до хворого місця, — розповідає професор, доктор біологічних наук 46-річний Олег Покотило з Тернополя. Досліджує геопатогенні зони.

Олег Степанович завідує кафедрою харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Зустрічаємося на кафедрі в центрі міста. У вихідний тут порожньо. Олег Степанович запрошує у свій кабінет на першому поверсі. Допомагає зняти куртку. Пропонує каву.

Біля дверей кабінету — великий акваріум із золотою рибкою. На підвіконнях стоїть десяток вазонів. Між вікнами — портрет Івана Франка та ікони. Над ними висять вишиті рушники.

— Рушники мамині, — каже Олег Степанович. — Це ­обереги. Коли мама вишивала, думала про одне — щоб я був щасливий. Ця сила мені допомагає.

Олег Степанович бере прилад "Вега-2" — невелику чорну коробку з білою трубкою. Ним вимірює електромагнітне поле Землі та хвилі від побутової техніки.

— Купив у Рівному сім років тому, — говорить. — Заплатив 800 доларів (20,1 тис. грн. — ГПУ). Прилад випускає компанія "Суренж", що спеціалізується на геопатогенних зонах. В Україні є 10–12 таких. Можна підключати навушники і слухати хвилі. Це різні шуми, пікання — як поламане радіо.

За допомогою "Веги-2" чоловік визначав енергію у квартирах родичів та у себе вдома. Після цього переставив меблі.

— Поза домом людині може бути добре, — продовжує Олег Покотило. — Повертається до квартири і відчуває дискомфорт. Якщо це триває довго, виникає хронічна хвороба. Зона може бути невеличка — 30 на 30 сантиметрів. Але там стоїть крісло, де постійно сидимо.

Буває, зона проходить через увесь будинок. У такому під'їзді зазвичай усі хворі. Це так звані онкопід'їзди або "зони Крона". У Запорізькій області визначив такий. Виміряв одну квартиру і сказав — тут може буде онкологія. Мені відповіли, що на всіх поверхах люди хворі. Але мешканці звідти не переїхали. Вони вмирали.

Лікарям кажу — ви вирізали пухлину, а людина повертається додому, до джерела хвороби. Не всі дослухаються. Відгукуються медики приватних клінік. Питають, де в кабінеті поставити кушетку, щоб пацієнт краще почувався.

Підходить до холодильника. За півметра до нього починають швидко рухатися стрілки "Веги".

— Все, що з батарейкою або підключене до струму, має електромагнітне поле. Навколо телефона, телевізора чи радіо є умовна хмаринка. Навколо кожного живого об'єкта — теж. У людини це називаємо аурою.

Наша планета також має свою енергію. Вона оточує Землю у вигляді сітки. Називається "­сіткою Хартмана" — за ім'ям німця, який її відкрив. Її вічка завширшки з метр, довжиною — два метри. Небезпечні місця перетину. Там утворюється стовп. У Китаї їх називають "зуби дракона". Там не можна ставити ліжко чи перебувати більше двох годин.

Чоловік іде до розетки.

— Отут недобре сидіти, — показує на лавку поруч. — Голову біля неї класти не треба. Погано, коли розетка біля ліжка.

Є так званий трикутник на кухні — холодильник, мікрохвильова пічка, який-небудь комбайн. Тут перебуваєш в електромагнітному полі. Тому багато людей хочуть виїхати на природу. Не варто залишатися на одному місці. Краще подорожувати, відпочивати біля води. Коли якісь негаразди, треба ходити. Бо змінюємо енергію, заходимо в різні зони. Хто часто подорожує — здоровіші. Від людей, що повертаються з гір, аж пре енергія. У Карпатах багато дощів, води. Хорошу енергію в горах ще створює вода.

В одній тернопільській квартирі сталася бійка. В куті на півтора метра залишився енергетичний згусток. Викид негативної енергії відбувається через сварку, прокльони, вбивство. Обряд освячення приміщення трохи формальний. Але до нього треба прислухатися. Людина сама може створити добру енергію — помолитися, поставити свічку, зарядити молитвою воду й окропити хату.

Олег Степанович має фах фельдшера й лікаря ветеринарної медицини. У 37 років захистив докторську дисертацію в Науково-дослідному інституті фізіології і біохімії у Львові. З 2009-го викладає у Тернопільській політехніці.

Має двох дітей від першого і двоє — від другого шлюбу. Дружина, 34-річна Олена, працює в медуніверситеті на кафедрі фармації.

Аварії стаються на місцях кладовищ

Олег Покотило вивчив небезпечні ділянки автомобільних шляхів Тернопільщини.

— Виїжджав туди, де часті аварії, — каже. — Там прилад показує підвищену напруженість. Запропонував обстежити небезпечні місця і поставити знак "небезпечна зона" або "обмеження швидкості". Такі стоять у Європі. Аварії трапляються, бо людина ніби в'їжджає в густу енергетичну хмару. Це впливає на підсвідомість. Водій може змінити керування автомобілем, піти на обгін чи взагалі відключитися. У міліції сказали, що це цікаво, але коштів на це нема.

Аварії стаються також там, де були поховання. Особливо свіжі — до тисячі років. На Тернопільщині є такі дороги — як їхати на Бучач або Чортків.

Зараз ви читаєте новину «"Люди з будинку не переїхали — вони вмирали"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути