пʼятниця, 02 листопада 2012 00:30

"Лєра запевнила, що вона не вагітна"

Автор: фото з САЙТА www.jetsetter.ua
  Наречені нардеп Валерій Коновалюк і телеведуча Валерія Ушакова під час весільної фотосесії з дітьми Валерія від попереднього шлюбу — Євгенією та Владиславом
Наречені нардеп Валерій Коновалюк і телеведуча Валерія Ушакова під час весільної фотосесії з дітьми Валерія від попереднього шлюбу — Євгенією та Владиславом

27 жовтня, за день до парламентських виборів, нардеп-"регіонал" 46-річний Валерій Коновалюк одружився із телеведучою каналу "1+1" Валерією Ушаковою, 34 роки. Церемонія відбулася в столичному ресторані "Лео Клаб" неподалік Європейської площі. Святкували у трьох залах. На весілля прийшли сотня гостей. Меню замовляли по 1,2 тис. грн на людину. Подавали морепродукти, полуницю та малину. Стіни залу прикрасили великими фотографіями пари із відпочинrу в Монако та на природі серед беріз.

— Мені хотілося побачити друзів напередодні виборів. Вони всі були в Києві, — говорить молодий. — Після голосування зібрати їх за одним столом було б важко. Тому я вирішив, що ми відсвяткуємо цього дня.

Валерія на весілля приїхала у довгій вузькій бежевій сукні власного дизайну. Її поділ тягнувся по підлозі. Руки, груди та плечі прикрила мереживом.

Наречені не їздили до загсу, а замовили виїзну церемонію в ресторані.

— Була мати Лєри, брат із дружиною. Вони живуть у Євпаторії,  — розповідає одна з колег молодої з каналу "1+1". Просить не називати її. — Свекруха цілувала невістку в губи й розплакалася разом із нею. Видно було, що в них дуже теплі стосунки і бачаться вони не вперше. Гості питали, чому так скоро відгуляли весілля. Пара знайома менше року, а від заручин минуло два місяці. Лєра запевнила, що вона не вагітна.

Коновалюк просив не говорити про політику на весіллі. Запросив однопартійців Ірину Бережну, Віктора Коржа, Віталія Хомутинніка, власника автосалонів, ресторанів і готелів Ігоря Фурмана. Коновалюка виключили з Партії регіонів, коли дізналися, що він іде на вибори по мажоритарному округу №60 на Донеччині. Він знявся з виборів, хоч раніше двічі перемагав у цьому окрузі. Називає себе безпартійним.

Молодий розважав гостей грою на саксофоні. У дуеті з дружиною заспівав "Вічна любов".

— На весіллі були 19-річна Євгенія і 16-річний Владислав, діти Валерія від першого шлюбу з лікаркою Іриною, — згадує один із гостей. — Вони сиділи осторонь. Батько витягував їх на танцпол. Женя танцювала, а Влад не хотів. На фотографіях видно, що діти незадоволені батьковим шлюбом. За весь вечір ні разу не всміхнулися. Навчаються у "Київ Інтернешнл Скул".

Букет нареченої впіймала мати Валерії — Надія Броніславівна. Віддала квіти дочці, аби кинула ще раз. Весільну подорож молодята планують на новорічні свята.

"Особисте щастя важливіше від будь-яких виборів. Я беру тайм-аут і йду з політики під марш Мендельсона, щоби повернутися з новими силами, ідеями та соратниками", — написав Коновалюк у мережі "Фейсбук". Свої фото з Валерією підписав "Моє кохання, моє щастя".

— Він імпульсивний. Колись у прямому ефірі на телебаченні ми посперечалися. Коновалюк підхопився і пішов, — говорить "бютівець" Володимир Бондаренко. — Тепер він покинув політику через одруження. А потім від дружини піде в політику. Бувають у нього кроки, які важко пояснити. Пам'ятаю, 2004 року жорстоко бив металевим мегафоном одного з опозиціонерів, прямо у Верховній Раді.

Торік Валерій Коновалюк заробив 222,7 тис. грн. З них 188 тис. як викладач. Він військовий управлінець і фінансист. Має квартиру в Києві площею 190 "квадратів", автомобіль "Рендж Ровер" вартістю 610 тис. грн.  До парламенту 2007-го ішов як "безробітний".

Пара познайомилася рік тому на зйомках телепрограми "Я так живу".

Валерія родом із казахстанського міста Семипалатинськ. Батько був футболіст, мати — домогосподарка. Займалася фігурним катанням. У 17 років переїхала до Криму. Закінчила акторську школу при кіностудії ім. Довженка. Вивчила українську мову.

У Валерії Ушакової це перший шлюб. За чутками, зустрічалася з баскетболістом Олександром Волковим.

 

Зараз ви читаєте новину «"Лєра запевнила, що вона не вагітна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути