середа, 10 серпня 2011 00:45

Лорак приревнувала чоловіка до няні

Автор: фото з сайта www.kaputik.net
  Співачка Ані Лорак знялася у фотосесії для одного з глянцевих журналів через три тижні після пологів. Зйомки проходили у Києві на березі Дніпра
Співачка Ані Лорак знялася у фотосесії для одного з глянцевих журналів через три тижні після пологів. Зйомки проходили у Києві на березі Дніпра

Співачка 32-річна Ані Лорак найняла двох нянь для дочки Софії, яку народила в червні.  Кажуть, запросила на роботу двох літніх жінок, бо боїться, що чоловік Мурат, 33 роки, заглядатиметься на молодих. Лорак не хоче повторення історії з Арнольдом Шварценеґґером, який зрадив дружині із домогосподаркою.

— Це все брєд, спеціально старих нянь ніхто не вибирав, — каже Анна Райз, прес-секретар Ані Лорак. — Просто в жінок у віці більший досвід. Одну няню порекомендували Ані друзі, а другу — подружжя найняло через агентство. Їм справді трохи за 40 років. Але це не було вирішальним у виборі. Кароліна хотіла, аби в нянь була медична освіта.

Жінку, яку порекомендували друзі, найняли ще до народження дитини. Кароліна насварила няню, коли на виході із пологового будинку та забула прикрити лице дитини від фотокамер. Кажуть, показувати новонароджених до хрестин — погана прикмета.

Ані Лорак каже, що "кастинг" для другої няні влаштувала її донька.

— В одних на руках вона плакала, в інших усміхалася, — згадує співачка. — Звісно, важливо було, щоб людина і мені сподобалася. Тепер няньчити Софійку, крім нянь, допомагає моя мама.

Співачка повісила над ліжком доньки турецький талісман "око дракона", також поклала біля подушки Софії хрестик. Його подарував Мирослав Куєк, батько Лорак.

Зараз ви читаєте новину «Лорак приревнувала чоловіка до няні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути