пʼятниця, 01 січня 2016 06:00

Квартири Рязанова поділять між собою донька і вдова

Автор: Фото З САЙТА WWW.CAOINFORM.RU
  Режисера Ельдара Рязанова поховали на Новодівичому кладовищі в Москві
Режисера Ельдара Рязанова поховали на Новодівичому кладовищі в Москві

— Жена Рязанова не выполнила его последнее завещание. Похоронила его не в том месте, где он просил — рядом с любой женщиной, — каже російський актор 64-річний Станіслав Садальський про режисера Ельдара Рязанова, 88 років.

Той помер 29 листопада в одній із московських лікарень від гострої легеневої та серцевої недостатності.

Ельдар Рязанов у шлюбі був тричі. Першою дружиною стала його однокурсниця Зоя Фоміна. 1951 року в них народилася донька Ольга — єдина дитина Рязанова. Зараз їй 64, працює кінокритиком. З Фоміною розлучився, бо закрутив роман із редактором Ніною Скуйбіною. Їхній шлюб тривав 30 років. 1994-го Скуйбіна померла від раку. За рік взяв за дружину кіноредактора 74-річну Емму Абайдуліну, з якою жив до смерті.

— Рязанов добився, щоб його другу дружину поховали на Новодівичому цвинтарі в Москві, — продовжує Станіслав Садальський. — На її могилі він встановив великий камінь з двох половинок. На одній є напис "Ніна Григорівна Скуйбіна-Рязанова. 1930–1994". А під другим каменем Рязанов сам хотів лежати. Але вийшло інакше. Його тіло не встигло охолонути, як Емма Абайдуліна подзвонила Микиті Михалкову (голова російської Спілки кінематографістів. — "ГПУ") і попросила виділити окреме місце для поховання чоловіка.

Ельдар Рязанов зняв 28 фільмів. Найвідоміші — "Іронія долі, або З легкою парою!", "Карнавальна ніч", "Службовий роман". Останню стрічку "Музика життя" випустив 2009-го. У ній читає свої вірші.

Після себе режисер залишив будинок у Підмосков'ї на 198 "квадратів", дві квартири у Москві, автомобіль "Лексус" 2006 року випуску. Майно поділять між собою донька іа вдова Рязанова.

Зараз ви читаєте новину «Квартири Рязанова поділять між собою донька і вдова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути