пʼятниця, 30 квітня 2010 06:00

Крадені прикраси накладають прокляття

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Два роки тому почала погано спати, — пише киянка 27-річна Лариса.Часто сниться, що мене хтось душить за шию. Болить горло, голос став хрипким. Уже півтора року ні з ким не зустрічаюся. Як тільки знайомлюся з хлопцем, одразу від нього відштовхує. Я любила одного, але його посадили за вуличний розбій. Мій Сірьожа не був винен, просто попав не в те місце не в той час. Ми розійшлися, бо не хочу, щоб по селу пустили слухи, що я їжджу в колонію до зека. Може, мені хтось поробив на сімейне щастя?"

Лист Лариси тримає в руках криворізький біоенергетик Лілія Хасапєтова, 40 років.

— Три роки тому в Лариси був чорнявий чоловік. Хай уважніше придивиться, що він їй подарував. Я бачу темний камінь у сережці чи на підвісці. Той камінь хлопець украв і передарував Ларисі. Крадені прикраси накладають прокляття на майбутніх власників. Прикрасу треба зняти. Якщо продовжувати її носити, може задихнутися вночі або втопитися. Не варто купувати ювелірні вироби в ломбардах. Вони несуть енергетику попередніх господарів.

"Місяць тому народила хлопчика, — пише 24-річна Галина з Рівного. — Хочемо зробити хрестини вдома, щоб не зурочили, доки будемо везти в церкву. За куму збираюся взяти подружку, але вона розлучена. Свекруха каже, що таких не беруть. Ще із нею сварюся через ім"я синочка. Я планую назвати Едуардом, а вона каже, що треба церковне ім"я".

— Зазвичай обряд хрещення відбувається у храмі. Але якщо негода або дитина хвора, можна провести і вдома. Немовля краще назвати на честь святого, у день якого народилося. Він буде її небесним покровителем. Зверніться до священика, він допоможе обрати. Кумами  беріть тих, на кого можна покластися. Це мають бути успішні та щасливі люди, щоб хрещенику було на кого рівнятися, і яким можна довірити дитину. Щоб було кому одружувати сина, якщо вас передчасно не стане.

Я знаю, що відбудеться завтра або післязавтра

"Я людина православна. Не ляжу спать, доки не почитаю молитви, — пише Віра із села Яблунівка Кагарлицького району на Київщині. — Якось уранці почала молитися. Раптом бачу, плавно рухається прозрачний голубий шар. На ніч знову читала молитву, закрила очі і побачила вогник. Здається, що я йду по тунелю і бачу, як на землі лежать солдати. У руках в одних горить вогник, а в інших немає. Потім побачила кількох монахів. У них вогник горів найбільше. Розказала про це сусідці. Вона говорить, що я відьма. Я знаю, що відбудеться завтра або післязавтра. Може, це тому, що народилася на Різдво 7 січня".

— Бачити видіння вам допомагає віра. Ті, у кого вогник менший, невіруючі або сумніваються. Не бійтеся своїх видінь. Якщо з"являються під час молитви — вони від Бога. Менше розповідайте про свої видіння знайомим. Допомагайте людям — підказуйте, якщо на них чатує небезпека.

Зараз ви читаєте новину «Крадені прикраси накладають прокляття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути