Ексклюзиви
вівторок, 05 лютого 2013 06:00

Кен прийшов до Барбі без перекладача

Автор: фото з сайта www.tsn.ua
  Одеситка Валерія Лук’янова й американець Джастін Джедлік зустрілися у Нью-Йорку для спільної фотосесії. Через схожість з ляльками їх називають Кеном і Барбі
Одеситка Валерія Лук’янова й американець Джастін Джедлік зустрілися у Нью-Йорку для спільної фотосесії. Через схожість з ляльками їх називають Кеном і Барбі

Одеситка 24-річна Валерія Лук'янова, яку називають живою Барбі за її схожість із лялькою, повернулася зі Штатів. Придбала там одяг, парфуми, мобільний телефон та ноутбук. Також зустрілася з 32-річним Джастіном Джедліком, який схожий на ляльку Кена.

— В Америку я їздила на новорічні свята, — розповідає Валерія. — Перед від'їздом мені запропонували спільну фотосесію з місцевим Кеном. І хоча Джастін украй негативно відгукувався про мою зовнішність, я все ж вирішила з ним познайомитися і висловити все, що думаю про нього. Проте поспілкуватися з хлопцем так і не вийшло, бо з ним не було перекладача. Ми одне одного не розуміли, тому всю фотосесію промовчали. Від зустрічі з Джастіном я не отримала задоволення.

Джедлік торік у грудні назвав Лук'янову трансвеститом.

— Джастін написав у соцмережах, що я не дуже розумна, — продовжує Валерія. — Як він може судити про людину, навіть не поспілкувавшись із нею? Це в нього проблеми з інтелектом. Кен попросив мене вислати на його електронну пошту наші спільні фото. Але дав неправильну адресу. Я розшукала його на "Фейсбуці", щоб відправити обіцяні знімки. Він зробив собі завеликі губи. Явно перекачав.

Американець Джастін Джедлік переніс 90 пластичних операцій у Нью-Йорку. Замість того, щоб довго нарощувати м'язи фізичними вправами, щомісяця ходить до клініки пластичної хірургії. Там йому зробили силіконові кубики преса і біцепси. 2004-го Джастін підкоригував форму носа. Йому так сподобалося змінюватися, що він збільшив губи, змінив розріз очей і наростив плечі. На всі операції витратив $100 тис.

Валерія має найтоншу талію у світі — 47 см. За зросту 172 см важить 42 кг. Їсть лише фрукти. Спочатку відмовилася від м'яса, недавно перестала вживати молоко і яйця. У Китаї позаторік їй видалили кілька ребер і збільшили груди. Свою схожість із лялькою Барбі використовує для заробітку. Погоджується вийти на подіум не менш ніж за $10 тис. Її чоловік Дмитро має будівельний бізнес.

Зараз ви читаєте новину «Кен прийшов до Барбі без перекладача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути