вівторок, 29 січня 2013 07:15

Кажуть, що у Меладзе заберуть права

Продюсер 49-річний Костянтин Меладзе виплатив рідним 30-річної Ганни Пищало $30тис. — 240 тис. грн компенсації. Він "лексусом" збив жінку на смерть біля пішохідного переходу на трасі Київ — Обухів. Аварія сталася в селі Козин Обухівського району за 20 км від Києва.

— Меладзе так важко і глибоко пережив цю трагедію, що я його не одразу впізнав, — згадує родич загиблої, який просить не вказувати його імені. — Казав, що ця трагедія не дає йому можливості працювати. Він навіть думає про те, щоб припинити писати музику і закрити свої проекти. У Ганни залишилося двоє маленьких дітей: 5-річний син Данило та 2-річна донька Софія. Зараз вони живуть з батьком. Меладзе пообіцяв утримувати дітей до їхнього повноліття. Сказав, що буде їх одягати, вчити, годувати, — говорить родич загиблої.

Костянтин Меладзе з дня аварії, 27 грудня, не з'являється на публіці. Вимкнені обидва його мобільні. Невідомо, чи буває він на роботі. Зокрема на каналі "1+1", де є музичним продюсером проекту "Голос країни" та нового шоу "Хочу у ВІА-Гру". Перший випуск останнього має вийти на екрани в березні. У лютому Меладзе разом із продюсером Аланом Бадоєвим повинні завершити відбір учасниць для проекту.

Слідство, що встановить винних в аварії, має закінчитися 2 березня. Потім матеріали справи передадуть до суду. Якщо провину Меладзе доведуть, йому загрожує до восьми років тюрми. Юристи прогнозують, що продюсер отримає два роки умовно. Його можуть позбавити прав на три роки.

Зараз ви читаєте новину «Кажуть, що у Меладзе заберуть права». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути