пʼятниця, 25 січня 2013 06:15

Катерина Окорокова перед смертю зняла квартиру в центрі Києва

Автор: фото з сайта www.facenews.ua
   Катерина Окорокова переїхала до Києва із Запоріжжя. Вчилася на перукаря у школі Володимира Тарасюка і на дизайнера у столичному Університеті культури
Катерина Окорокова переїхала до Києва із Запоріжжя. Вчилася на перукаря у школі Володимира Тарасюка і на дизайнера у столичному Університеті культури

— Говорят, Катя перед смертью позвонила подруге и кричала, что хочет уйти из жизни. Хотела, чтобы ее похоронили в белом гробу и белом платье под скрипку. Потом отключила телефон, — розповідає одна із запорізьких знайомих 18-річної Катерини Окорокової. — Ніхто не вірить в її самогубство. Особливо рідні. Тому й запросили священика, щоб той відспівав.

Катерину із простреленою скронею знайшли зранку 16 січня в центрі Києва на вул. Городецького, 4. Звідти 100 м до майдану Незалежності. Міліціонери, крім суїциду, відпрацьовують версію вбивства.

20 січня Катерину ховають у Запоріжжі в білій труні й весільній сукні. Обличчя накрили фатою. На кладовище проводжають від будинку на вул. Орджонікідзе. Тут Катерина жила із бабою до свого 17-річчя, доки не переїхала в Київ. Мати із вітчимом мешкають на сусідній вулиці. Прийшли 100 друзів покійної. Запросили скрипаля. Він грає "Аве Марія". Коли награє мелодію із фільму "Хрещений батько", родичі ридають і просять його зупинитися.

Дворівневі апартаменти в центрі столиці Катерина зняла за три дні до смерті — 13 січня. Одна доба проживання тут коштує $320 — 2,6 тис. грн. Із друзями збиралася святкувати в помешканні старий Новий рік. 15 січня телефонувала своїй матері й розповідала, що познайомилася з іноземцем, увечері піде з ним на побачення. В орендовану квартиру повернулася о другій ночі сама. Мертвою її знайшли подруги. Тіло і пістолет лежали на дивані. Із квартири зник ноутбук, телефон і записна книжка Катерини. На столі були недопалки й порізані сім-карти.

— Не зняла б вона собі цю квартиру, щоб застрелитися там. Її смерть — справа рук неадекватного багатого залицяльника. Він і вкрав її ноут із трубкою, щоб приховати всі сліди зв'язку з собою. Мабуть, казала, що вб'є себе, під дулом пістолета, — припускає 20-річний Іван, друг Катерини. Просить не вказувати його прізвище. — У кінці грудня я жив у неї, доки шукав собі квартиру. Катя не збиралася себе вбивати.

Катерина мала свою сторінку в соціальній мережі "ВКонтакте". Востаннє заходила 15 січня о 18.30. Залишила статус: "Будьте реалістами — вимагайте неможливого". Виставляла знімки із поїздок за кордон. Торік побувала в Азербайджані, Марокко та Еміратах. Кажуть, ці подорожі їй оплачували заможні чоловіки.

— Катя займалась ескорт-послугами, — говорить знайома із Запоріжжя. — Я чула, що вона собі навіть губи і груди трохи підкачала.

Училася на дизайнера в університеті культури. Із подругою винаймала 2-кімнатну квартиру на просп. Перемоги. Грошей у батьків не брала. Її батько зник безвісти, коли Катерині було 4 роки. Мати — оператор тепломережі — вийшла заміж удруге, народила сина. Кажуть, із вітчимом у Катерини стосунки не склалися, тому жила з бабою.

Джерела в міліції стверджують, що Катерина була знайома зі впливовими людьми.

— Відомо хто і для чого зняв їй квартиру. Рано чи пізно вона б засвітилася в гучному скандалі.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Окорокова перед смертю зняла квартиру в центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути