вівторок, 15 листопада 2016 05:20

Ірину Побережець поховали в труні з сином

Автор: ФОТО З САЙТА www.vk.com
  Ірина Побережець із міста Гайсин на Вінниччині померла у ”швидкій” від черепно-мозкової травми. Мала народжувати в січні
Ірина Побережець із міста Гайсин на Вінниччині померла у ”швидкій” від черепно-мозкової травми. Мала народжувати в січні

7 листопада поховали 24-річну Ірину Побережець із міста Гайсин на Вінниччині. 5 листопада вагітну збив "дев'яткою" місцевий 18-річний Ілля Стецюк. Водійське посвідчення мав отримати за кілька днів.

— Іринку збив на пішохідному переході. Це сталося біля торгового центру "Європейський", в якому вона працювала, — розповідає подруга 32-річна Наталія Кротюк. — Переглянули запис відеокамери. Бачимо, вона ступає на дорогу. Одна машина зупинилася. Іринка прискорила рух, а водій "дев'ятки" навіть не затормозив. Іра дуже вдарилася головою об лобове скло і відлетіла на метрів 15.

Ірина Побережець померла за кілька хвилин у "швидкій" від черепно-мозкової травми. Втратила багато крові. Лікарі зробили загиблій кесарів розтин, але врятувати дитину не змогли.

— Іра мала народжувати в січні. Із чоловіком були впевнені, що чекають дівчинку. Хотіли назвати Машею. А на останньому 3Д-УЗД їм повідомили, що буде хлопчик. Вирішили, що назвуть Іванком. Вже й кімнату підготували. Вони ж навіть весілля не гуляли, хоча батьки наполягали. Вирішили гроші потратити на речі в будинок, — говорить Наталія. — Тепер Саша каже: "Мені нема для кого і для чого робити. Буду Іринці на пам'ятник збирати". Її сторінку у "Вконтакте" видалив.

Жінка продавала в торговому центрі дитячий одяг. 1 листопада мала йти в декрет.

— Її поховали на міському кладовищі. Cиночка планували хоронити в окремій могилі. Але в останній момент вирішили покласти разом в одній труні.

Іллю Стецюка взяли під варту. Йому загрожує до восьми років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Ірину Побережець поховали в труні з сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути