Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2013 05:30

Ірина Білик купила будинок із бункером

— Зроблю алею з відбитками рук і грудей своїх друзів та колег. А як облаштуюся, то всіх сусідів запрошу на вечірку, — каже співачка 42-річна Ірина Білик. Вона переїхала до заміського будинку. Свою київську квартиру переробила на гардеробну.

— Іра вивозила речі півдня, — згадують сусіди. — П'ятеро чоловіків вантажили її майно у дві фури. Виносили з під'їзду пакети з одягом, коробки, музичні інструменти та меблі. Особливо цінні речі носив її охоронець.

Будинок артистки розташований в елітному котеджному містечку під Києвом. Загалом там 32 двори. Усі перебувають під загальною охороною. Вартість кожного маєтку від $500 тис. до $1 млн. Кажуть, одноповерховий котедж Білик коштує близько $750 тис.

— Про переїзд до заміського будинку Іра мріяла давно, — говорять в оточенні співачки. — Шукала підходящий дім два роки. На території є басейн і бункер, у якому Білик думала зустріти кінець світу 21 грудня торік.

— Сумувати мені не доведеться, — розказує Ірина. — Біля мене живуть відомі бізнесмени і творчі люди. По сусідству мешкають художниця Женя Гапчинська, постановник модельних шоу Олег Єфремов, а також власник медичної клініки "Борис" Михайло Радуцький. Коли закінчу облаштовувати будинок і двір, улаштую дискотеку і відкрию алею зірок. Подруги запропонували залишати на ній відбитки грудей.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик купила будинок із бункером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути